Η Νόνη Δούνια μιλά για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη: Ήταν εκφυλιστική η νόσος πρόπτωσης της μιτροειδούς βαλβίδας

Η Νόνη Δούνια μιλά για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη: Ήταν εκφυλιστική η νόσος πρόπτωσης της μιτροειδούς βαλβίδας Facebook Twitter
0

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Νόνη Δούνια, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

«Το πρόβλημα ήταν τόσο σοβαρό, όσο είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Επειδή είμαι γυναίκα, μαμά και έχω πίστη το εξέλαβα σαν κάτι που πρέπει να γίνει και είναι ρουτίνα», είπε η Νόνη Δούνια. «Δεν ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά, ήταν κάτι προγραμματισμένο και το ήξερα. Είναι ένα πρόβλημα που είχα και παρακολουθούσα από μικρή, είχα τον καρδιολόγο μου που με παρακολουθεί και μου είχε πει ότι κάποια στιγμή στη ζωή θα χειρουργηθώ».

«Υπάρχει μια πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Την έχουν αρκετές γυναίκες, όμως, η δική μου ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα οπότε σιγά σιγά έλεγε πως ο μεντεσές χαλάει και θέλει φτιάξιμο» , είπε η Νόνη Δούνια. «Είναι πάρα πολύ συγκινητικά τα μηνύματα του κόσμου. Το ενδιαφέρον και η αγάπη που έδειξε ο κόσμος, τα μηνύματα που έλαβα ήταν συγκινητικά και μένω σε αυτό» πρόσθεσε.

Πιο συγκεκριμένα, για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, η Νόνη Δούνια είπε πως διήρκεσε περίπου 8 ώρες! «Τα παιδιά μου δεν κατάλαβαν τίποτα. Νόμιζαν ότι πάω στον οδοντίατρο. Τους είπα πως κάνω ένα χειρουργείο καρδιάς αλλά ότι δεν είναι κάτι σοβαρό Θα πάω, θα το κάνω και θα γυρίσω σπίτι».

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ne Zha 2»: Κινεζικό blockbuster σπάει κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμο να κατακτήσει τη Δύση

Πολιτισμός / «Ne Zha 2»: Κινεζικό blockbuster σπάει κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμο να κατακτήσει τη Δύση

Το «Ne Zha 2» συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία από την κινεζική μυθολογία με μοντέρνα αφήγηση και προηγμένα εφέ, προσεγγίζοντας τόσο το οικογενειακό κοινό όσο και τη νέα γενιά θεατών
LIFO NEWSROOM
Η Τίλντα Σουίντον κατήγγειλε τους «εγκληματίες πολέμου» και τις «κρατικές μαζικές δολοφονίες» από την Μπερλινάλε

Πολιτισμός / Τίλντα Σουίντον: «Οι άπληστες κυβερνήσεις συνεργάζονται με τους καταστροφείς του πλανήτη και τους εγκληματίες πολέμου»

Η ηθοποιός που τιμήθηκε με την Χρυσή Άρκτο στην Μπερλινάλε για το σύνολο της προσφοράς της στον κινηματογράφο χρησιμοποίησε την ομιλία της για να κατακρίνει τις παγκόσμιες ηγεσίες
LIFO NEWSROOM
Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Πολιτισμός / Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Ο σουρεαλισμός παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των συλλεκτών εξαιτίας του διαρκούς ενδιαφέροντος για το πιο σημαντικό καλλιτεχνικό κίνημα του 20ού αιώνα.
LIFO NEWSROOM
Λίνα Μενδώνη: Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου», αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πολιτισμός / Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου» αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πραγματοποιούνται σημαντικά έργα στην περιοχή της Μεσσηνίας, όπως η ανάδειξη του Παλατιού του Νέστορα, των Θολωτών Τάφων, αλλά και η αποκατάσταση και επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου
LIFO NEWSROOM
Η ΔΕΗ φωτίζει τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Πολιτισμός / Η ΔΕΗ «φωτίζει» τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Το 2023, η ΔΕΗ, ως περήφανος χορηγός του Έτους Κάλλας, στήριξε σημαντικές δράσεις και παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να τιμήσει την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας σοπράνο.
LIFO NEWSROOM
Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα

Πολιτισμός / Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα στο Δημόσιο

Στο Φετιχιέ Τζαμί πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση 179 κινητών μνημείων στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η απόδοση της συλλογής σε άλλες εφορείες αρχαιοτήτων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
I’m Still Here

Πολιτισμός / Βάλτερ Σάλες, Κάπτεν Αμέρικα και Κάλλας από αύριο στις αίθουσες

Το συγκινητικό «I’m Still Here», το νέο «επεισόδιο» του MCU, η επόμενη καταχώριση στο ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς και ένα ντοκιμαντέρ για τη Μαρία Κάλλας είναι μερικές από τις ταινίες που προστίθενται στο (γεμάτο και γενναιόδωρο) πρόγραμμα των κινηματογράφων αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ