Η Ολίβια Κόλμαν παραδέχθηκε πως έκλεψε χαρτί υγείας από το Μπάκιγχαμ - Και δεν είναι η μόνη

Η Ολίβια Κόλμαν παραδέχθηκε πως έκλεψε χαρτί υγείας από το Μπάκιγχαμ - Και δεν είναι η μόνη Facebook Twitter
0

Η Ολίβια Κόλμαν παραδέχθηκε πως με τον σύζυγό της έχουν κλέψει χαρτί υγείας από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε στους Sunday Times πως κάποτε με τον σύζυγό της, Εντ Σινκλέρ, είχαν κλέψει ρολό χαρτί τουαλέτας από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, στην διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης. 

Όπως εξήγησε, την «κλοπή» έκαναν λίγο μετά από μια σύντομη συνομιλία τους με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, το οποίο χαρακτήρισε «αξιαγάπητο», σημειώνοντας ωστόσο πως ο Δούκας του Κέιμπριτζ δεν έχει ιδέα για το «The Crown» και ούτε το βλέπει. «Μετά ο άντρας μου έκλεψε λίγο χαρτί υγείας απλώς για να λέμε πως το πήραμε από το Παλάτι», λέει η 45χρονη ηθοποιός.

Η Ολίβια Κόλμαν, που υποδύεται την βασίλισσα Ελισάβετ στον νέο κύκλο της σειράς «The Crown» του Netflix, δεν είναι όμως η μοναδική διάσημη που παίρνει κάποιο αντικείμενο ως ενθύμιο από το Παλάτι, αφού στο παρελθόν πολλοί ακόμη διάσημοι έκαναν κάτι παρόμοιο ή γενικά κάποια «αταξία».

Το 1965 ο Τζον Λένον είχε υποστηρίξει πως κάπνισε χασίς με τους Beatles σε τουαλέτα του παλατιού πριν από μια βράβευσή τους από τη βασίλισσα. Αργότερα ο Τζορτζ Χάρισον είπε ότι απλώς κάπνισαν τσιγάρα.

Το 1998 η παρουσιάστρια Ντενίς Βαν Ούτεν πήρε ένα τασάκι και ένα κουτί για χαρτομάντιλα, αλλά αναγκάστηκε να τα επιστρέψει με μια απολογία. 

Το 2002 η Έμα Μπάντον των Spice Girls είπε ότι έκλεψε μια πινακίδα από τις γυναικείες τουαλέτες, ενώ χαρτί υγείας παραδέχθηκε πως πήρε και ο Πιρς Μόργκαν για να το προσθέσει στη συλλογή του με ρολά τουαλέτας από «διάσημα» σπίτια.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Τούθμωσι Β'

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Φαραώ Τούθμωσι Β'

Το εύρημα έρχεται λίγες μέρες αφότου ο δρ Πίερς Λίτερλαντ ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πρώτου τάφου ενός Φαραώ μετά την αποκάλυψη αυτού του Τουταγχαμών πριν από έναν αιώνα
LIFO NEWSROOM
Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM