Κώστας Φαλελάκης: Με φώναζαν «ο γιος της τρελής»

Κώστας Φαλελάκης: Με φώναζαν «ο γιος της τρελής» Facebook Twitter
0

«Η μητέρα μου μετά τη δική μου γέννηση, εκδήλωσε ένα ψυχικό νόσημα που την ταλαιπώρησε πάρα πολύ και μάς ταλαιπώρησε και εμάς» είπε ο ηθοποιός Κώστας Φαλελάκης σε συνέντευξή του.

«Ήταν δύσκολα αλλά μέσα σε αυτά τα περιθώρια που της άφηνε η ασθένεια μάς φρόντισε, μάς αγαπούσε. Στα πρώτα συμπτώματα την έπαιρναν, έφευγε, έλειπε ένα μήνα, δύο μήνες. Ερχόταν λίγο φυτό. Κάθε φορά που υποτροπίαζε, μετακομίζαμε στη γιαγιά. Η αδελφή μου στα 18 εκδήλωσε κι αυτή ψυχικό νόσημα. Ζει στα Χανιά σε μια  δομή ψυχιατρείου» συνέχισε ο Κώστας Φαλελάκης μιλώντας στο Mega.

Εξήγησε δε, ότι τον αποκαλούσαν «ο γιος της τρελής όχι ο γιος της τάδε, ψου ψου ψου γύρω τριγύρω. Μπορούσα να παίξω ξύλο να χτυπήσω αυτόν που το 'πε» είπε.

Ο Κώστας Φαλελάκης, μίλησε και για την προσωπική του ζωή. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου σταμάταγε το βλέμμα μου στους άνδρες. Μου προκαλούσε μία ταραχή. Και αισθανόμουν ότι δεν μπορούσα να το πω πουθενά αυτό και αν το πω πάλι χειρότερα» είπε ενώ τόνισε πως δεν το αποκάλυψε ποτέ στον πατέρα του.

«Όχι δεν ειπώθηκε ποτέ αυτό. Νομίζω σε αυτούς τους ανθρώπους τους λαϊκούς, τα καταλαβαίνουν όλα, αλλά δεν θέλουν να τα ακούσουν με το όνομά τους». είπε.

Ο Κώστας Φαλελάκης μίλησε και για τη γνωριμία του με τον Μηνά Χατζησάββα.

«Γνωριστήκαμε στην παράσταση "Η Αθήνα μετά τη βροχή". Είδα την παράσταση και έπαθα την πλάκα μου με αυτόν τον ηθοποιό, τον Μηνά Χατζησάββα. Πήγα και την επόμενη χρονιά όπου βεβαίως πολλαπλασιάστηκε το αίσθημα αυτό καθότι έπαιζε και γυμνός και το κορμί του ήταν υπέροχο. Το έμαθα αργότερα από τον Μηνά. Για κάποιο προξενιό. Στα 10 λεπτά που ήμασταν με παρέα μου είπε πάμε στην μπάρα να κάτσουμε μόνοι μας και ένα τέταρτο μετά μου λέει πάμε σπίτι μου. Και ξεκίνησαν όλα» είπε.

Για την σκέψη που είχε κάνει να αυτοκτονήσει ο Κώστας Φαλελάκης απάντησε πως «στη γιορτή αποχαιρετισμού όπως την ονομάτισα εγώ, στην κηδεία όπως τη λένε οι άλλοι του Μηνά, με αγκάλιασε τόσος κόσμος, τόσο δυνατά που ντράπηκα μετά πηγαίνοντας σπίτι μου που είχα σκεφτεί έτσι. Λέω πολλή αγάπη τού είχαν αυτοί οι άνθρωποι και την έδειξαν σε μένα. Λέω, θα είμαι εδώ και θα είμαι μάρτυρας αυτής της αγάπης».

Ο Μηνάς δεν μπορούσε να διαχειριστεί να έχουμε ένα παιδί, είπε, τού ήταν έως και αφόρητο αυτό και δεν έμενε παρά να το σεβαστώ.

Ο Κώστας Φαλελάκης, μίλησε και για το πώς είναι σήμερα στην προσωπική του ζωή. «Είμαι με έναν άνθρωπο που τον αγαπάω και με αγαπάει και μου δίνει λόγο να συνεχίσω να ζω» είπε για την νέα του σχέση, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι από τον χώρο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM