Luther: Ο Ίντρις Έλμπα επέστρεψε- Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την νέα ταινία

Luther: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την κινηματογραφική μεταφορά της σειράς Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία Luther, με τον Ίντρις Έλμπα να εξερευνά νέα μέρη έξω από το Λονδίνο.

Ο Έλμπα επιστρέφει στον ρόλο του τηλεοπτικού μέχρι τώρα επιθεωρητή John Luther, τον οποίο υποδύθηκε για πέντε σεζόν μεταξύ 2010 και 2019.

Αν και δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για το μέρος, που θα είναι το νέο πεδίο δράσης του Luther, οι φωτογραφίες, που δημοσιεύει αποκλειστικά το περιοδικό Empire, τον απεικονίζουν σε ένα χιονισμένο τοπίο και μια υπόγεια σιδηροδρομική σήραγγα.

Το μόνο που έχει επιβεβαιώσει ο Έλμπα είναι ότι ο ήρωάς του αναχωρεί από την πρωτεύουσα.

«Ξυπνάμε από τους τραχείς δρόμους του Λονδίνου, βγάζουμε το σενάριο λίγο έξω από αυτό. Και αυτό είναι υπέροχο. Νιώθουμε ότι τώρα μπαίνουμε σε μια διαφορετική ζωή της εμπειρίας του Luther» είπε ενώ τόνισε ότι η ταινία δεν θα απέχει από το πνεύμα της τηλεοπτικής σειράς.

«Είναι πραγματικά επικίνδυνο όταν επεκτείνεσαι από την τηλεόραση στον κινηματογράφο, να ρίχνεις πολλά χρήματα και να αλλάζεις τα χαρακτηριστικά της σειράς», είπε.

«Ήθελα να βεβαιωθώ ότι, παρόλο που είχαμε μεγαλύτερο προϋπολογισμό, δεν παραμορφώσαμε πολύ τις παραμέτρους του κόσμου του Luther. Ενισχύουμε τη δράση και εντείνουμε το στοίχημα» είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας στο LADBible νωρίτερα φέτος, ο Έλμπα επιβεβαίωσε ότι η ταινία έχει ολοκληρωθεί και πρόσθεσε πως όλοι αισθάνονται περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα.

«Ο κόσμος του Luther ως τηλεοπτική σειρά και ταινία είναι παρόμοιος, αλλά η ταινία έχει τεράστια κλίμακα. Ανοίγουμε τις πόρτες και το διευρύνουμε, ώστε όλα να είναι δυνατά, όπου μπορούμε να το κάνουμε αυτό».

Η ταινία «Luther» πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2023.

Με πληροφορίες του Empire

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεντ-Εξιπερί, η Νίκι ντε Σεν Φαλ και o Μπιλ Μάρεϊ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Σεντ-Εξιπερί, η Νίκι ντε Σεν Φαλ και o Μπιλ Μάρεϊ από αύριο στους κινηματογράφους

Μέτρια κινηματογραφική εβδομάδα, με δυο βιογραφικά δράματα που απογοητεύουν, μια κακόβουλη crime κωμωδία και μια διασκευή video game απευθυνόμενη στο οικογενειακό κοινό ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
«Τα Όσκαρ δεν φτιάχτηκαν για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα χρυσά αγαλματίδια

Πολιτισμός / «Το σύστημα δεν φτιάχτηκε για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα Όσκαρ

Η μόνη μαύρη γυναίκα που έχει κερδίσει Όσκαρ 'Α γυναικείου ρόλου δήλωσε ότι η ιστορική νίκη της τελικά επρόκειτο για ανωμαλία και όχι αλλαγή κατεύθυνσης από την Ακαδημία
LIFO NEWSROOM
Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν: 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: Μια κατανυκτική εμπειρία στους δρόμους και στα τοπόσημα της Αθήνας

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει περισσότερες από 40 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις σε εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους, καλωσορίζοντας για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Πολιτισμός / Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Η έκθεση του Πράδο ήταν καταπέλτης: το έργο δεν είναι αυθεντικός Καραβάτζιο, αλλά δημιούργημα αγνώστου καλλιτέχνη με «μέτρια τεχνική αρτιότητα», εκτιμώντας την πραγματική αξία του σε μόλις 22.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM