Ο Άντονι Κίντις έσωσε τη ζωή ενός μωρού στη διάρκεια του «Carpool Karaoke»

Ο Άντονι Κίντις έσωσε τη ζωή ενός μωρού στη διάρκεια του «Carpool Karaoke» Facebook Twitter
2

Ο Άντονι Κίντις των Red Hot Chili Peppers μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα από το να είναι μόνο ένας ροκ σταρ, μπορεί να σώζει και μωρά και το έχει αποδείξει.

Ο τραγουδιστής με τις ελληνικές ρίζες, μιλώντας στο Radio X στη Μεγάλη Βρετανία αναφέρθηκε στα γυρίσματα που έκανε για την ενότητα «Carpool Karaoke» της εκπομπής «The Late Late Show» του Τζέιμς Κόρντεν.

Όπως είπε, μετά τα γυρίσματα σημειώθηκε ένα ενδιαφέρον γεγονός. «Είχαμε ολοκληρώσει τα χορευτικά και στη συνέχεια θα πηγαίναμε για να φάμε σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο. Όταν τα πράγματα πήραν ανεπάντεχη τροπή. Μία γυναίκα βρήκε από το σπίτι της κρατώντας ένα παιδί φωνάζοντας: Το μωρό μου, το μωρό μου δεν μπορεί να αναπνεύσει», διηγήθηκε ο Κίντις.

«Τότε», όπως είπε ο τραγουδιστής, «τρέξαμε όλοι προς το μέρος και αυτή μου έδωσε το μωρό στην αγκαλιά μου. Το μωρό δεν ανέπνεε. Σκέφτηκα να προσπαθήσω να του κάνω τεχνητή αναπνοή για να δω αν μπορώ να δώσω λίγο αέρα στο παιδί. Προσπάθησα να του ανοίξω το στόμα, αλλά δεν άνοιγε. Άρχισα να του τρίβω την κοιλιά, αμέσως έβγαλε νερό από το στόμα του και άνοιξε τα μάτια του. Στο μεταξύ ήρθε και το ασθενοφόρο και παρέδωσα το μωρό, στο οποίο είχε επανέλθει κανονικά η αναπνοή του».

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεντ-Εξιπερί, η Νίκι ντε Σεν Φαλ και o Μπιλ Μάρεϊ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Σεντ-Εξιπερί, η Νίκι ντε Σεν Φαλ και o Μπιλ Μάρεϊ από αύριο στους κινηματογράφους

Μέτρια κινηματογραφική εβδομάδα, με δυο βιογραφικά δράματα που απογοητεύουν, μια κακόβουλη crime κωμωδία και μια διασκευή video game απευθυνόμενη στο οικογενειακό κοινό ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
«Τα Όσκαρ δεν φτιάχτηκαν για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα χρυσά αγαλματίδια

Πολιτισμός / «Το σύστημα δεν φτιάχτηκε για εμάς»: Η Χάλι Μπέρι λέει στις μαύρες ηθοποιούς να σταματήσουν να «ποθούν» τα Όσκαρ

Η μόνη μαύρη γυναίκα που έχει κερδίσει Όσκαρ 'Α γυναικείου ρόλου δήλωσε ότι η ιστορική νίκη της τελικά επρόκειτο για ανωμαλία και όχι αλλαγή κατεύθυνσης από την Ακαδημία
LIFO NEWSROOM
Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν: 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: Μια κατανυκτική εμπειρία στους δρόμους και στα τοπόσημα της Αθήνας

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, το φεστιβάλ θα παρουσιάσει περισσότερες από 40 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις σε εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους, καλωσορίζοντας για πρώτη φορά στο πρόγραμμά του και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
LIFO NEWSROOM
Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Πολιτισμός / Μουσείο Πράδο: Πλαστός ο «χαμένος πίνακας» του Καραβάτζιο – Στο στόχαστρο έμπορος τέχνης για απάτη

Η έκθεση του Πράδο ήταν καταπέλτης: το έργο δεν είναι αυθεντικός Καραβάτζιο, αλλά δημιούργημα αγνώστου καλλιτέχνη με «μέτρια τεχνική αρτιότητα», εκτιμώντας την πραγματική αξία του σε μόλις 22.000 ευρώ
LIFO NEWSROOM
Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Πολιτισμός / Βραβεία GLAAD - Σίνθια Ερίβο: «Οι αντωνυμίες they/them υπάρχουν από τις απαρχές του κόσμου»

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Stephen F. Kolzak, το οποίο απονέμεται σε «ανοιχτά queer μέλη της κοινότητας του θεάματος ή των MME για το έργο τους προς την εξάλειψη της ομοφοβίας»
LIFO NEWSROOM
Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Η Ακαδημία ζητά συγγνώμη για τη μη στήριξη στον Παλαιστίνιο νικητή των Όσκαρ, Χαμντάν Μπαλάλ

«Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τον κ. Μπαλάλ και όλους τους καλλιτέχνες που αισθάνθηκαν ότι δεν υποστηρίχθηκαν από την προηγούμενη δήλωσή μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM
Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Οι ηθοποιοί Μαρκ Ράφαλο και Πενέλοπε Κρουζ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα που έχουν υπογράψει ανοιχτή επιστολή που καταδικάζει την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης της Ακαδημίας προς τον Παλαιστίνιο κινηματογραφιστή
LIFO NEWSROOM
Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Πολιτισμός / Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Ο δικαστής είχε αποφανθεί τότε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Lipa ή οι συνδημιουργοί της είχαν ποτέ «πρόσβαση» στο τραγούδι του συγκροτήματος – βασικό προαπαιτούμενο για τη στοιχειοθέτηση περί λογοκλοπής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Έλεος με την καραμέλα, και μάλιστα σε δευτερότιτλο, για την τάχα-μου ελληνική καταγωγή του Κίντις. Εκτός αν το συνδυάζουμε με την κάθοδο των πρώτων ελληνικών φύλων της προϊστορικής εποχής που λέγεται ότι κατέβηκαν από την περιοχή της Λιθουανίας!Έχει φτάσει και στ' αυτιά του Κίντις αυτή η φήμη και γινόμαστε ρεζίλι.
Χαιρομαι που δεν είμαι η μόνη που το βρίσκει αστείο. Στο Wikipedia λέει "His paternal grandfather's family emigrated from Lithuania in the early 1900s; the remainder of his ancestry includes Greek, English, French, Dutch, and Mohican" Προφανώς είναι click bite που πιάνει μάλιστα για να το βλέπουμε παντού.