O Johnny Depp πλήρωσε την αποζημίωση στην Άμπερ Χερντ, αλλά το έκανε με τον τρόπο του

O Johnny Depp πλήρωσε την αποζημίωση στην Άμπερ Χερντ, αλλά το έκανε με τον τρόπο του Facebook Twitter
3

 

 

Πριν από λίγες μέρες εκείνη απέσυρε τη μήνυση και όλες τις κατηγορίες για βίαιη εναντίον της συμπεριφορά και εκείνος δέχθηκε να της πληρώσει την αποζημίωση των 7 εκ. δολαρίων για το τέλος του κακού γάμου της. Η Άμπερ Χερντ τότε είχε δηλώσει ότι θα προσφέρει τα χρήματα αυτά σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς και ιδρύματα που προσφέρουν καταφύγιο σε κακοποιημένες γυναίκες και ο πρώην σύζυγος της και διάσημος ηθοποιός, Johnny Depp είχε μιλήσει με αποθεωτικά λόγια γι' αυτή την απόφαση της. 

Και φυσικά, την προηγούμενη Τρίτη κράτησε τον λόγο του - και τον νομικό διακανονισμό, στον οποίο είχαν προχωρήσει, φυσικά - και πλήρωσε τα χρέη του. Με τον τρόπο του, όμως, καθώς επέλεξε να μη δώσει τα χρήματα στην πρώην σύζυγο του, αλλά να τα καταθέσει ο ίδιος στους λογαριασμούς των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που η Χερντ είχε επιλέξει. Για την ακρίβεια, πριν από λίγες μέρες, ο ηθοποιός παρέδωσε ο ίδιος τις επιταγές αξίας 3,5 εκ. δολαρίων η κάθε μία, στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες και στο ACLU, την Αμερικανική Ένωση για τις Πολιτικές Ελευθερίες.

Φυσικά, η παράδοση των επιταγών έγινε με τη νομική επισήμανση ότι η δωρεά γίνεται κατόπιν απαίτησης και για λογαριασμό της πρώην συζύγου του Ντεπ και παρά το ότι αμφότεροι τήρησαν τον λόγο τους και έκαναν αυτό για το οποίο είχαν δεσμευθεί δημοσίως, παρ' όλα αυτά σχολιάστηκε αρνητικά η κίνηση του ηθοποιού να καταβάλλει ο ίδιος το ποσό και να μην μπει στη διαδικασία να δώσει τα χρήματα στην πρώην του.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Πρωτα απο ολα ειναι μικροπρεπεια απο τη μερια του Ντεπ να μη δειχνει εμπιστοσυνη. Ας δωσει τα χρηματα στη Χερντ και επειτα εκεινη να κινηθει οπως νομιζει. Και να κριθει εκεινη για τις κινησεις της. Επειτα αυτη τη στιγμη μοιαζει σαν ο Ντεπ να χαρισε τα χρηματα στα ιδρυματα και να πηρε τα ευσημα για αυτο. Δλδ οταν εδωσε την επιταγη, σιγουρα καποιος του ειπε "Ευχαριστουμε κ. Ντεπ".Το οποιο ειναι εντελως αδικο, γιατι τα χρηματα, η ιδεα, η φιλανθρωπια ανηκουν στην Χερντ.Οποτε ναι, "Μαγκας" ο Ντεπ γιατι μαρκετινιστικα επωφεληθηκε ενα μερος απο ολο αυτο.