Ο Μπέζος σχολίασε τη συμμετοχή της Καζαριάν σε θεατρική παράσταση: «Βαριά πράγματα αυτά με τον Ίψεν»

Ο Μπέζος σχολίασε τη συμμετοχή της Καζαριάν σε θεατρική παράσταση: «Βαριά πράγματα αυτά με τον Ίψεν» Facebook Twitter
0

Τη συμμετοχή της νικήτριας του GNTM Ειρήνης Καζαριάν σε θεατρική παράσταση σχολίασε σήμερα ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος

Σε ερώτηση με αφορμή δηλώσεις του μοντέλου για το γεγονός ότι η ίδια δεν έχει σπουδάσει υποκριτική, ο κ. Μπέζος σχολίασε μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1: «Το δικαίωμα να εκτεθούνε το έχουν όλοι, την ικανότητα την έχουν όμως ελάχιστοι. Θα κριθεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα με τον Ίψεν, μην πιάσουμε τώρα αυτήν τη κουβέντα. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα (...) Όλα εξαρτώνται από την πρόθεση του δημιουργού (...) δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν ξέρω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

इच्छा.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noune Eirini Kazarian 💬 (@nounekazaryan) στις

«Το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, αυτό είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας δηλαδή, δεν είναι θέμα δικαιώματος. Είναι ένα θέμα "χιλιομέτρων" και σπουδών (...) Σπουδών κανονικών, όχι ψευδοσπουδών. Και εσωτερικού αγώνα  Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μια σχολή τρία χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί. Αυτό δεν σημαίνει ότι σπούδασες Έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Θέλει προσπάθεια προσωπική. Είναι δύσκολο» κατέληξε ο ηθοποιός.

  

Η Ειρήνη Καζαριάν έχει αποδεχθεί την πρόταση του Νικόλα Ανδρουλάκη να συμμετάσχει στην θεατρική παράσταση που βασίζεται στο «Κουκλόσπιτο» το Ερρίκου Ίψεν. Πριν λίγες εβδομάδες είχε επιβεβαιώσει τις φήμες, με μία ανάρτηση το Instagram: «Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως θα είμαι μέρος αυτής της εξαιρετικής παράστασης σε σκηνοθεσία του @the_real_nickandrou, και σας προσκαλώ όλους να με ακολουθήσετε στο νέο μου ταξίδι», είχε γράψει χαρακτηριστικά η νικήτρια του περσινού ριάλιτι μόδας, του οποίου ο δεύτερος κύκλος προβάλλεται από την περασμένη εβδομάδα στο Star. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Η Coca-Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Καλλιμάρμαρο

Σύμφωνα με την εταιρεία «κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί»
LIFO NEWSROOM
Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Πολιτισμός / Όσκαρ: Πάνω από 500 διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες επικρίνουν την Ακαδημία για τη μη υποστήριξη του Χαμντάν Μπαλάλ

Οι ηθοποιοί Μαρκ Ράφαλο και Πενέλοπε Κρουζ, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν συμπεριλαμβάνονται στα ονόματα που έχουν υπογράψει ανοιχτή επιστολή που καταδικάζει την έλλειψη δημόσιας υποστήριξης της Ακαδημίας προς τον Παλαιστίνιο κινηματογραφιστή
LIFO NEWSROOM
Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Πολιτισμός / Αθωώθηκε η Dua Lipa για το «Levitating» – Το δικαστήριο απέρριψε αγωγή για λογοκλοπή

Ο δικαστής είχε αποφανθεί τότε πως δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως η Lipa ή οι συνδημιουργοί της είχαν ποτέ «πρόσβαση» στο τραγούδι του συγκροτήματος – βασικό προαπαιτούμενο για τη στοιχειοθέτηση περί λογοκλοπής
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Λογοτεχνίας «Κική Δημουλά. Η Ποιήτρια»

Πολιτισμός / Τουρκία: Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο Λογοτεχνίας «Κική Δημουλά. Η Ποιήτρια»

Στο συνέδριο συμμετείχε, μεταξύ άλλων και η κόρη της σπουδαίας ποιήτριας, Έλση Δημουλά, η οποία προέτρεψε τους μαθητές να «αγκαλιάσουν» τη γνώση και να τολμούν να εκφράζονται μέσα από την ποίηση
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Τρόμος, Εγκογιάν και Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρόμος, Εγκογιάν και Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Το κοψοχολιαστικό «Oddity», το «Seven Veils» με την Αμάντα Σέιφριντ, το «Α Traveler’s Needs» με την Ιζαμπέλ Ιπέρ και το γαλλικό crowdpleaser «En Fanfare» είναι μερικές από τις ταινίες που ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ