Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επέλεξε μια 17χρονη μαθήτρια για το ριμέικ του «West Side Story»

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επέλεξε μια 17χρονη μαθήτρια για το ριμέικ του «West Side Story» Facebook Twitter
0

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα σκηνοθετήσει το ριμέικ του δημοφιλούς μιούζικαλ «West Side Story» και για τον ρόλο της «Μαρία» επέλεξε μια 17χρονη μαθήτρια Λυκείου. 

Η Ρέιτσελ Ζέγκλερ από το Νιου Τζέρσεϊ επιλέχθηκε ανάμεσα σε 30.000 υποψήφιες που είχαν ανταποκριθεί τον περασμένο Ιανουάριο στο κάστινγκ για άντρες και γυναίκες ηθοποιούς από την Λατινική Αμερική.


 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα υποδυθώ τον θρυλικό ρόλο της Μαρία κοντά σε μια τόσο εκπληκτική ομάδα ηθοποιών και με έναν από τους πιο αγαπημένους μου σκηνοθέτες. Θα μάθω από τον καλύτερο», δήλωσε η Ζέγκλερ στο περιοδικό The Hollywood Reporter.

«Το West Side Story ήταν το πρώτο μιούζικαλ που γνώρισα με πρωταγωνίστρια μια Λατινοαμερικανίδα. Σαν Κολομβιάνα- Αμερικανίδα, είμαι ευγνώμων που θα παίξω έναν ρόλο ο οποίος σημαίνει τόσα πολλά στην ισπανόφωνη κοινότητα», πρόσθεσε η ίδια. 


Η Ρίτα Μορένο, η οποία κέρδισε το Όσκαρ Β′ Γυναικείου για το ρόλο της Ανίτα στο πρωτότυπο «West Side Story» το 1961, θα επιστρέψει στο ριμέικ, αυτή τη φορά στο ρόλο της Βαλεντίνα, της ιδιοκτήτριας του καταστήματος όπου εργάζεται ο Τόνι. Τον ρόλο του «Τόνι» θα υποδυθεί ο Άνσελ Έλγκορντ.

Το καστ συμπληρώνουν οι βετεράνοι του Μπρόντγουεϊ Αριάνα ΝτεΜπος ως Ανίτα, Ντέιβιντ Άλβαρεζ ως Μπερνάρντο, ενώ ο Τζος Αντρές Ριβέρα θα υποδυθεί τον Τσίνο. 

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Τούθμωσι Β'

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Φαραώ Τούθμωσι Β'

Το εύρημα έρχεται λίγες μέρες αφότου ο δρ Πίερς Λίτερλαντ ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πρώτου τάφου ενός Φαραώ μετά την αποκάλυψη αυτού του Τουταγχαμών πριν από έναν αιώνα
LIFO NEWSROOM
Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM