Ο Τίμοθι Άφλεκ κατηγορεί το «αηδιαστικό» Χόλιγουντ: Ο Μπεν και ο Κέισι είναι θύματα. Ξέρω τα παιδιά μου

Ο Τίμοθι Άφλεκ κατηγορεί το «αηδιαστικό» Χόλιγουντ: Ο Μπεν και ο Κέισι είναι θύματα. Ξέρω τα παιδιά μου Facebook Twitter
0

Ο Τίμοθι Άφλεκ υποστηρίζει πως ο γιοι του, Μπεν και Κέισι, είναι θύματα του Χόλιγουντ.

«Είχε επιπτώσεις και στους δυο μου γιους. Το Χόλιγουντ είναι ένα αηδιαστικό μέρος» δήλωσε, στο περιοδικό Grazia, ο 74χρονος Τίμοθι.

Οι αδερφοί Άφλεκ γίνονται συχνά πρωτοσέλιδο. Πρόσφατα ο Μπεν κατηγορήθηκε πως είπε στην Ρόουζ Μακγκόουαν, μετά τον βιασμό της από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, «Διάβολε, του είπα να σταματήσει να το κάνει», αν και αργότερα, δήλωσε ότι δεν είχε ιδέα για την επίθεση. Για τον Κέισι, γράφτηκε ότι υποχρεώθηκε να μην είναι στα Όσκαρ, λόγω κατηγοριών, από το 2010, για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Τίμοθι Άφλεκ αποφάσισε να υπερασπιστεί τους γιους του και είπε πως το Χόλιγουντ «ήταν σημαντικός λόγος για το ότι ο Μπεν το έριξε στο ποτό».

Ο Τίμοθι Άφλεκ κατηγορεί το «αηδιαστικό» Χόλιγουντ: Ο Μπεν και ο Κέισι είναι θύματα. Ξέρω τα παιδιά μου Facebook Twitter

«Είσαι υποχρεωμένος να αναπτύξεις μια περσόνα που είναι δύσκολο να αποβάλλεις και να πας σπίτι σου στην οικογένειά σου. Επηρεάζει όλη σου τη ζωή. Νομίζω ότι είναι ένας από τους κινδύνους της βιομηχανίας του κινηματογράφου» υπογράμμισε ο Τίμοθι.

Αναφερόμενος στις προσπάθειες απεξάρτησης του Μπεν, τόνισε πως «πάντα αντιμετώπιζε σοβαρά το να κόψει το ποτό. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Θέλει μια ισορροπημένη ζωή και κοπιάζει γι' αυτό».

Και για τους δύο ηθοποιούς γίνεται συζήτηση σχετικά με το πώς υποτίθεται ότι μεταχειρίζονται τις γυναίκες. Πέρυσι, έγινε προκληθεί σάλος  με βίντεο που έδειχνε τον Μπεν να πιάνει το στήθος της ηθοποιού Χίλαρι Μπέρτον.

Ο Τίμοθι υποβάθμισε τη βαρύτητα των κατηγοριών: «Πρέπει να τους ρωτήσετε. Δεν μ' ενδιαφέρει, ξέρουν τι κάνουν. Είναι και οι δυο ευγενικοί και καλοί. Συμπεριφέρονται καλά στις γυναίκες, αυτό μπορώ να το εγγυηθώ. Μετά από περίπου 40 χρόνια, τα ξέρεις τα παιδιά σου».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM