Σάλος με τη χειρονομία στην Αριάνα Γκράντε από επίσκοπο - Η πολυσυζητημένη στιγμή στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν

Σάλος με τη χειρονομία στην Αριάνα Γκράντε από επίσκοπο - Η πολυσυζητημένη στιγμή στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν Facebook Twitter
14

Ο επίσκοπος στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν, ζήτησε συγγνώμη στην Αριάνα Γκράντε για τον τρόπο που την ακούμπησε επί σκηνής και το αστείο με το όνομά της. 

Ο Τσαρλς Έλις Γ' ηγείτο της τελετής για τη «Βασίλισσα της Σόουλ», η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην εκκλησία Γκρέιτερ Γκρέις Τεμπλ.

Εκεί για να τιμήσουν την Φράνκλιν βρέθηκαν θαυμαστές της, πολιτικοί και πολλοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Στίβι Γουόντερ, Τζένιφερ Χάντσον αλλά και η Αριάνα Γκράντε, που τραγούδησε το «(You Make Me Feel Like) A Natural Woman».

Ωστόσο, ο αμήχανος τρόπος με τον οποίο χαιρέτισε ο επίσκοπος την νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε τελικά να απασχολήσει τα δημοσιεύματα περισσότερο από την ερμηνεία της. 

Φωτογραφίες και βίντεο από την στιγμή, δείχνουν τον Τσαρλς Έλις Γ' να κρατά την Αριάνα Γκράντε από τη μέση, με τα δάχτυλά του να πιέζουν ταυτόχρονα την μία πλευρά της. 


Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο Associated Press, απολογήθηκε για το περιστατικό, σημειώνοντας πως δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να αγγίξει το στήθος της. «Δεν θα ήταν ποτέ στις προθέσεις μου να αγγίξω το στήθος οποιασδήποτε γυναίκας... Δεν ξέρω, μάλλον έβαλα το χέρι του γύρω της. Ίσως ξεπέρασα το όριο, ίσως παραήμουν φιλικός ή ένιωσα οικεία, αλλά όπως και να έχει, ζητώ συγγνώμη», ανέφερε.  

Όπως εξήγησε, αγκάλιασε όλους όσοι τραγούδησαν στην τελετή για την Αρίθα Φράνκλιν. «Αγκαλιάζω όλους τους τραγουδιστές και τις τραγουδίστριες. Σε όποιον ανέβηκε στη σκηνή, έσφιξα το χέρι και τον αγκάλιασα. Αυτό πρεσβεύουμε άλλωστε στην εκκλησία. Όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη», είπε ο επίσκοπος. «Το τελευταίο που ήθελα να κάνω είναι να αποσπάσω την προσοχή από αυτή τη μέρα. Ανήκε για την Αρίθα Φράνκλιν», κατέληξε. 

Ο επίσκοπος ζήτησε επίσης συγγνώμη και το αστείο που έκανε βλέποντας το όνομα της Αριάνα Γκράντε στο πρόγραμμα και νομίζοντας πως το όνομά της είναι φαγητό από το μενού του Taco Bell.

«Προσωπικά ζητώ ειλικρινή συγγνώμη στην Αριάνα και τους θαυμαστές της και όλη την ισπανική κοινότητα. Όταν κάνεις ένα πρόγραμμα για εννέα ώρες και θες να το κρατήσεις ζωντανό, προσπαθείς να βάλεις μέσα και μερικά αστεία», είπε ο Τσαρλς Έλις Γ'. 

Πολιτισμός
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM