Σε σοκ η Σάνεν Ντόχερτι για τον Λουκ Πέρι - Τα συγκινητικά λόγια για το θάνατό του

Σε σοκ η Σάνεν Ντόχερτι για τον Λουκ Πέρι - Τα συγκινητικά λόγια για το θάνατό του Facebook Twitter
0

Δεν μπορεί να πιστέψει το θάνατο του αγαπημένου της φίλου, Λουκ Πέρι, η Σάνεν Ντόχερτι, συμπρωταγωνίστρια του ηθοποιού στην τηλεοπτική σειρά Μπέβερλι Χιλς.

«Είμαι σε σοκ. Καταρρακωμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες αναμνήσεις από τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελάω και θα είναι για πάντα εντυπωμένες στην καρδιά και το μυαλό μου.

Θα μου λείψει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο», είπε η Σάνεν Ντόχερτι στο περιοδικό PEOPLE αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της φίλο Λουκ Πέρι ο οποίος πέθανε μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία.

Η Ντόχερτι ως Μπρέντα Γουόλς, πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Ντίλαν, Λουκ Πέρι, στη τηλεοπτική σειρά «Μπέβερλι Χιλς 90210». Παρά το γεγονός ότι για τους δύο συμπρωταγωνιστές οι δρόμοι χώρισαν μετά το τέλος της σειράς, ο Πέρι και Ντόχερτι ξαναβρέθηκαν όταν εκείνη είχε πει δημόσια ότι χτυπήθηκε από καρκίνο στο στήθος το 2015.

«Ο Λουκ ήταν ένας έξυπνος, ταπεινός και περίπλοκος άνδρας με μία καρδιά από χρυσάφι γεμάτη αγάπη που δεν τελείωνε ποτέ. Ο Λουκ με υποστήριξε σε όλο μου το ταξίδι με τον καρκίνο από το οποίο βγήκα πιο σοφή αλλά αυτή η σύνδεσή μας δεν διακόπηκε» λέει η Ντόχερτι που μίλησε για την ασθένειά της που βρίσκεται σε ύφεση από τον Σεπτέμβριο.


Παρά το γεγονός ότι το ντουέτο των δύο πρωταγωνιστών δεν υπέγραψε για την επερχόμενη σειρά των νέων επεισοδίων του τηλεοπτικού Μπέβερλι Χιλς μαζί με το υπόλοιπο καστ, η Ντόχερτι και ο Πέρι ήλπιζαν να έχουν την ευκαιρία να ξανασυνεργαστούν πάνω σε κάτι πιο «σπέσιαλ και με νόημα» για τους θαυμαστές τους.


«Υπάρχει ένα ιδιαίτερο είδος αγάπης που έχει ο ένας για τον άλλο όταν βιώναμε το ταξίδι που κάναμε στο 90210 και φυσικά στη ζωη. Ο Λουκ και εγώ εργαζόμασταν για δικές μας ιδέες για σόου. Θέλαμε να συνεργαστούμε και πάλι και να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο και ουσιαστικό για τους θαυμαστές μας σε αυτό το στάδιο της ζωής μας» λέει χαρακτηριστικά η Ντόχερτι και προσθέτει «θα μου λείπε κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο».

Η Ντόχερτι θυμάται ότι όσο καιρό περνούσαν μαζί ο Λουκ Πέρι μιλούσε με αγάπη για τα δύο του παιδιά, τον 21χρονο Τζακ και την 18χρονη Σόφι που απέκτησε με την Ρέιτσελ Σαρπ.

«Ο Λουκ αγαπούσε την οικογένειά του. Μιλούσε για τα παιδιά του κι έλεγε πόσο υπερήφανος είναι γι αυτά. Μου έδειχνε βίντεο τους πολύ συχνά. Ήταν όλη του η ζωή, το μεγαλύτερό του επίτευγμα».

Λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του, η Ντόχερτι βρέθηκε για φαγητό με τον αγαπημένο της φίλο και την σκυλίτσα του, Πένι, κάτι που θα μείνει στο μυαλό της ως η τελευταία της ανάμνηση με τον Πέρι.  «Τον Φεβρουάριο, συναντηθήκαμε για μεσημεριανό. Διάλεξε εστιατόριο που επέτρεπε τα ζώα για το σκύλο του» λέει η Ντόχερτι.

«Περπάτησα ως εκεί και τον αντίκρισα εκεί, να χαμογελά μαζί με την σκυλίτσα του την Πένι να είναι ξαπλωμένη κάτω από το τραπέζι» λέει η ηθοποιός. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ, και θα μου λείψει, ο Λουκ να με κοιτάζει με αυτό το χαμόγελο και να με αποκαλεί 'Σαν'»

Ο Λουκ Πέρι νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη.

Εκπρόσωποί του είχαν πει πως οι γιατροί έθεσαν τον ηθοποιό σε καταστολή σε μια προσπάθεια να δώσουν στον εγκέφαλό του την ευκαιρία να αναρρώσει από το επεισόδιο αλλά, όπως φαίνεται, η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη.

Με πληροφορίες από PEOPLE

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM