«Τα Φιλαράκια» τρώνε μαζί λίγο πριν το τέλος - Η νοσταλγική φωτογραφία της Κόρτνεϊ Κοξ

«Τα Φιλαράκια» τρώνε μαζί λίγο πριν το τέλος - Η νοσταλγική φωτογραφία της Κόρτνεϊ Κοξ Facebook Twitter
0

Ένα νοσταλγικό throwback στο Instagram έκανε η Κόρτνεϊ Κοξ που δημοσίευσε μια φωτογραφία των Friends πριν το τελευταίο επεισόδιο.

H 55χρονη ηθοποιός κοινοποίησε στο προφίλ μια φωτογραφία από τις 23 Ιανουαρίου του 2004, όπου οι συμπρωταγωνιστές της στα Φιλαράκια ποζάρουν λίγο πριν το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου «The Last One».

Στην φωτογραφία φαίνονται οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Ματ Λε Μπλανκ, Ντέιβιντ Σουίμερ και Λίζα Κούντροου να τρώνε όλοι μαζί στα παρασκήνια, για τελευταία φορά.

«Το τελευταίο δείπνο μας, πριν το τελευταίο επεισόδιο» έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Την φωτογραφία σχολίασαν και η Τζένιφερ Άνιστον που έβαλε emojis που κλαίνε αλλά και η Λίζα Κούντροου, η οποία έγραψε «Ωωωω...» προσθέτοντας χαμόγελα και καρδιές, με την ανάρτηση της «Μόνικα» να έχει ήδη ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια like.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“The Last Supper” before taping “The Last One” on Jan 23, 2004. #tbt #friends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εγκατάσταση με οικολογικές ανησυχίες στο Turbine Hall της Tate Modern

Πολιτισμός / Γιατί μας αφορά η τέχνη των Σαάμι;

Η νέα εγκατάσταση της Máret Ánne Sara –μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τους αυτόχθονες Σαάμι που ζουν στο βόρειο άκρο της Σκανδιναβικής Χερσονήσου– αντανακλά το αυξημένο ενδιαφέρον για την τέχνη των αυτόχθονων πληθυσμών.
LIFO NEWSROOM
gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM
Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη

Πολιτισμός / Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη: Ένα σημαντικό μνημείο κινδυνεύει με κατάρρευση

Ένα θρησκευτικό, ιστορικό αλλά και αρχιτεκτονικό ορόσημο στους πρόποδες της Δίρφυος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ