Ο "υπερβάλλων ζήλος" του ΜΑΤατζή

Ο "υπερβάλλων ζήλος" του ΜΑΤατζή Facebook Twitter
7

Έντονα σχολιάζεται στο διαδίκτυο φωτογραφία από τα χθεσινά επεισόδια στο Πεντάγωνο, που δείχνει άνδρα των ΜΑΤ να χτυπά πισώπλατα και με την ανάποδη πλευρά του κλομπ διαδηλωτή, χτύπημα που δημιουργεί πολύ μεγαλύτερους κινδύνους για την υγεία αυτού που το δέχεται.

Υπενθυμίζεται ότι χτύπημα με την ανάποδη πλευρά του κλομπ είχε δεχτεί στο κεφάλι  σε παλαιότερες κινητοποιήσεις, ενώ απλώς έκανε τη δουλειά του, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας Μάριος Λώλος, ο οποίος είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Για τον υπερβαλλοντα ζηλο διαφορων "διαδηλωτων" δεν μιλαει κανενας..δεν υποστηριζω την τακτικη μερικων αστυνομικων,αλλα καλο ειναι να τα βλεπουμε αντικειμενικα τα πραγματα
Φιλε εισαι φοβερα λαθος!!!! Εξισωνεις τη βια που ασκειται απο καποιον πολιτη, παρανομα βεβαιως, με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ βια που ασκει ο ΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ???? εισαι καλα???? Τι ειναι ? αντιποινα? ο αστυνομικος γινεται δικαστης και τιμωρος? Αν δεν μπορει να φερθει επαγγελματικα , υπευθυνα , και συμφωνα με τον ΟΡΚΟ του για τηρηση των νομων, δεν κανει για την ααστυνομια. Αυτα τα βλεπουμε σε υπαναπτυκτα κρατη εκτος ευρωπης. Εκει θελεις να καταληξουμε ! Ελεος!
Μπράβο Θεόφιλε για την υπενθύμιση, γιατί κάποιοι άλλοι τήνουν να "ξεχνάνε" ότι αυτή η τακτική είναι παλιά και επαναλαμβανόμενη και προσπαθούν να την περάσουν σαν ένα ακόμη "μεμονωμένο περιστατικό" TM (trademark)