Χαλάνδρι: Πέταξαν χειροβομβίδα στο Ρωσικό Προξενείο

Χαλάνδρι: Πέταξαν χειροβομβίδα στο Ρωσικό Προξενείο Facebook Twitter
1

Συναγερμός σήμανε μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου, που όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για χειροβομβίδα, στο ρωσικό προξενείο στο Χαλάνδρι.

Στο σημείο, στην οδό Τζαβέλα, έσπευσε άμεσα κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Η χειροβομβίδα δεν εξερράγη, κατά τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία. Ωστόσο κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται πως άκουσαν έκρηξη περίπου στις 4 τα ξημερώματα.

Όλη η περιοχή είναι αποκλεισμένη από νωρίς και άντρες τη αντιτρομοκρατικής ερευνούν κάθε σημείο για ευρήματα.

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε καμένη μοτοσικλέτα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η Αστυνομία εξετάζει αν το καμένο δίκυκλο σχετίζεται με τη χειροβομβίδα στο προξενείο και αν επρόκειτο για το μέσο διαφυγής των δραστών.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου: «Όταν απλώνεις ένα φως, αυτό το φως πάει παντού»

Ελλάδα / Το μέλλον της συμπερίληψης στη συζήτηση του Τhe Upfront Initiative στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου μίλησε για την οικογενειακή του εμπειρία σε σχέση με τον αυτισμό, στα πλαίσια του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια