Δολοφονία στη Λέσβο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον συζυγοκτόνο

Δολοφονία στη Λέσβο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον συζυγοκτόνο Facebook Twitter
Φωτογραφία: lesvosnews.gr
0

Το Σάββατο θα οδηγηθεί στον ανακριτή ο 25χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, Ερατώ, τα ξημερώματα, στη Λέσβο.  

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στο σπίτι της Ερατούς, σήμερα στις 03:00, στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας στη Μυτιλήνη. Ο 25χρονος, που το τελευταίο διάστημα δεν έμενε μαζί με την εν διαστάσει σύζυγό του και την κόρη τους, φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής την 24χρονη με κυνηγετικό όπλο αφού πρώτα εισέβαλε στο σπίτι από το μπαλκόνι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η κόρη του ζευγαριού, ηλικίας δύο ετών. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο δύο χρόνια, όμως τον τελευταίο καιρό ήταν σε διάσταση και σκόπευαν να πάρουν διαζύγιο.

Ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Η απολογία του ορίστηκε για το πρωί του Σαββάτου στις 11:00. Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα το τελευταίο διάστημα ενώ συχνές ήταν οι διαμάχες του. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν πως ο 25χρονος ζήλευε τη σύζυγό του. Το έγκλημα έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Μυτιλήνης. Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν στον χώρο του περιστατικού και κατασχέθηκαν, το κυνηγετικό όπλο, δύο φυσίγγια και κάλυκας.

O πατέρας της 24χρονης δήλωσε πως η κόρη του, την ώρα της δολοφονίας μιλούσε με έναν φίλο της που σπούδαζαν μαζί. «Την έβριζε, τη χτυπούσε και ο φίλος της άκουσε το μπαμ. Τη χτύπησε στο πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά. Ο πατέρας δήλωση πως το ζευγάρι θα έπαιρνε διαζύγιο. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM
Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Ελλάδα / Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια προπόνησης σε σχολή πολεμικών τεχνών στα Χανιά, όταν ο 19χρονος δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από συναθλητή ή συναθλήτριά του
LIFO NEWSROOM
Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αιρετών του Δήμου Κασσάνδρας

Ελλάδα / Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αιρετών του Δήμου Κασσάνδρας

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιάννη σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί πως ανοίγει ο δρόμος για την άσκηση ποινικών διώξεων σχετικά με τον θάνατο του γιου τους τον Αύγουστο του 2024
LIFO NEWSROOM