Συνελήφθη ο ένας δραπέτης από τις φυλακές Αυλώνα

Συνελήφθη ο ένας δραπέτης από τις φυλακές Αυλώνα Facebook Twitter
1

Στην Ομόνοια συνελήφθη την Τρίτη ο ένας εκ των δύο κρατούμενων που απέδρασαν τη Δευτέρα από τις φυλακές του Αυλώνα.

Ο άνδρας Αλβανικής καταγωγής, είναι άτομο με ενεργή συμμετοχή στην επονομαζόμενη «μαφία των φυλακών» Κορυδαλλού, στην οποία, βάσει των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής, ηγετικό ρόλο είχε ο βαρυποινίτης Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Η απόδραση δύο κρατουμένων σημειώθηκε στις 21:40 της Δευτέρας από τις φυλακές Αυλώνα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας κρατούμενος πήδηξε αρχικά την περίφραξη των φυλακών.

Αστυνομικός της εξωτερικής φρουράς φέρεται να αντελήφθη το περιστατικό και να πυροβόλησε, ωστόσο οι δραπέτες κατάφεραν να ξεφύγουν, τραυματίζοντάς τον μάλιστα στο πρόσωπο. Ωστόσο, ένας δεύτερος κρατούμενος πήδηξε την περίφραξη, γρονθοκόπησε τον αστυνομικό και κατάφεραν να διαφύγουν και οι δύο.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM