Live

Αγανακτισμένοι οι ξενοδόχοι του Πηλίου επειδή απεργεί και ο "Μουτζούρης"

Αγανακτισμένοι οι ξενοδόχοι του Πηλίου επειδή απεργεί και ο "Μουτζούρης" Facebook Twitter
2

Έκπληξη, αγανάκτηση και δυσαρέσκεια χαρακτηρίζουν την ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, αφού στην πολυήμερη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στον ΟΣΕ, συμπεριλαμβάνεται και το φημισμένο τρενάκι του Πηλίου, που δεν εκτελεί τα δρομολόγια του από τα Άνω Λεχώνια ως τις Μηλιές και επιστροφή.

 

Στην ανακοίνωσή τους οι ξενοδόχοι αναφέρουν ότι "Η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, αρνείται να πιστέψει το γεγονός, πόσο μάλλον να το αποδεχτεί, ότι εν μέσω τουριστικής περιόδου, το τρενάκι του Πηλίου, ο θρυλικός "Μουτζούρης", δεν λειτουργεί! Και αυτό λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, στις οποίες η κυβέρνηση αδυνατεί να δώσει λύση.

 

Όταν οι επισκέπτες της περιοχής έχουν επιλέξει το Πήλιο για να κάνουν βόλτα με το τρενάκι, που θεωρείται αξιοθέατο - κλειδί της Μαγνησίας, αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί κανείς να τους το στερήσει.

 

Είναι γνωστό ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο "Μουτζούρης" είναι μονίμως γεμάτος προς τέρψη τόσο των ξενοδόχων που επιθυμούν οι πελάτες τους να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Πήλιο, όσο και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που αντίστοιχα της επιφέρει σημαντικά κέρδη".

 

Και η ανακοίνωση καταλήγει ότι "Για όλους τους παραπάνω λόγους η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας διαμαρτύρεται με τον πιο έντονο τρόπο για την παύση λειτουργίας του και ζητά από το Κράτος να δοθεί άμεσα λύση".

2

Live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για το Μάτι: Σήμερα στο Εφετείο η ετυμηγορία της εισαγγελέως

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι στο Εφετείο: Αναμένεται η ετυμηγορία της εισαγγελέως

Κατά την σημερινή συνεδρίαση η εισαγγελική λειτουργός αναμένεται να ολοκληρώσει το σκεπτικό της για το γενικό πλαίσιο και να εξειδικεύσει την θέση της για κάθε κατηγορούμενο ξεχωριστά
LIFO NEWSROOM
Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Ελλάδα / Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Η δικηγόρος Δέσποινα Σβερώνη, που είχε διατελέσει βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του δολοφόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια