Αγρίνιο: 56χρονος συνελήφθη για υπόθεση revenge porn σε βάρος της πρώην συζύγου του

Αγρίνιο: 56χρονος συνελήφθη για υπόθεση revenge porn σε βάρος της πρώην συζύγου του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Η καταγγελία μιας γυναίκας στο Αγρίνιο που έπεσε θύμα revenge porn (εκδικητικού πορνό), οδήγησε την αστυνομία στον 56χρονο πρώην σύζυγό της.

Ο 56χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και καλείται να λογοδοτήσει για τις πράξεις του. Σύμφωνα με το agrinionews, ο άνδρας χάκαρε τους λογαριασμούς της πρώην συζύγου του στα social media και να χρησιμοποίησε συνομιλίες της με τρίτο πρόσωπο ώστε να τη διαπομπεύσει σε άτομα από το οικείο περιβάλλον της.

Για τις ανάγκες της έρευνας, κατασχέθηκαν φορητός υπολογιστής και tablet, τρία κινητά τηλέφωνα αλλά και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι. Η δικογραφία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα και παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή δεδομένα, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και απείθεια.

Αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας ενώ τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προς εξέταση.

Με πληροφορίες από agrinionews
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ελλάδα / Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ο Σπύρος Σέββος είχε ενημερώσει τη σύζυγό του ότι θα πήγαινε στη δουλειά του για να τους πει πως θα χρειαστεί να απουσιάσει για μερικές ημέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας
LIFO NEWSROOM