Αμαλιάδα: «Αν αποδειχθεί ότι είναι εγκληματική ενέργεια θα πρόκειται για το έγκλημα του αιώνα» υποστηρίζει ο Σόμπολος

Αμαλιάδα: «Αν αποδειχθεί ότι είναι εγκληματική ενέργεια θα πρόκειται για το έγκλημα του αιώνα» υποστηρίζει ο Σόμπολος Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Για την πολύκροτη υπόθεση της Αμαλιάδας με τα πέντε νεκρά βρέφη, μίλησε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Πάνος Σόμπολος.

Την ώρα που οι εξελίξεις της υπόθεσης της Αμαλιάδας είναι ραγδαίες, καθώς πλέον είναι στα χέρια του Ανθρωποκτονιών και ήδη έχει ξεκινήσει νέος κύκλος καταθέσεων, ο  Πάνος Σόμπολος μιλώντας νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Buongiorno», ανέφερε πως αν αποδειχτεί πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, θα είναι το έγκλημα του αιώνα.

«Αν η υπόθεση της Αμαλιάδας αποδειχθεί ότι είναι εγκληματική ενέργεια τότε θα πρόκειται για το έγκλημα του αιώνα. Το έχω πει και για την υπόθεση της Πάτρας που προηγήθηκε. Θα πρέπει να μιλήσουν οι ψυχίατροι για την συνεχή παρουσία της ειρήνης Μουρτζούκου στην τηλεόραση» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Σόμπολος.

Στη συνέχεια μιλώντας για την πιο δύσκολη υπόθεση που κάλυψε ποτέ στην καριέρα του, ανέφερε πως ήταν οι πυρκαγιές της Ηλείας το 2007. «Είχαμε αντικρύσει μια μητέρα γονατιστή και είχε αγκαλιά 3 μικρά παιδιά, και ήταν όλοι απανθρακωμένοι», συμπλήρωσε.

«Με τους κακοποιούς είχα πάντοτε καλή σχέση. Ο Ρωχάμης λίγο πριν πεθάνει με είχε πάρει τηλέφωνο για χρόνια πολλά. Και ο Κοεμτζής μου μιλούσε. Ο Σαμαράς που κατηγορείτο για ληστείες, με πήρε τηλέφωνο όταν αποφυλακίστηκε και μου ζήτησε να παρουσιάσω το βιβλίο του που έγραψε στην φυλακή», αποκάλυψε αναφορικά με την δουλειά του», ανέφερε επίσης ο γνωστός συγγραφέας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM