Αναρριχητές έπεσαν από ύψος 30 μέτρων στην Κορινθία - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος

Αναρριχητές έπεσαν από ύψος 30 μέτρων στην Κορινθία - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος Facebook Twitter
Φωτογραφία: korinthostv.gr
0

Ένας αναρριχητής έχασε τη ζωή του και ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά στην Κορινθία, ύστερα από πτώση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το korinthostv.gr, έπεσαν από ύψος 30 μέτρων, την ώρα που πραγματοποιούσαν αναρριχητική διαδρομή στην Παναγία του Βράχου στον Κάτω Ταρσό Κορινθίας. 

Τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου και για τον νεκρό αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Ο τραυματίας αναρριχητής μεταφέρθηκε στη συνέχεια, αργά χθες το βράδυ, από το νοσοκομείο Κορίνθου στο νοσοκομείο Ρίου, διασωληνωμένος σε βαριά κατάσταση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM