Ανατροπή βυτιοφόρου: Συνελήφθη ο οδηγός - Αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα

Ανατροπή βυτιοφόρου: Συνελήφθη ο οδηγός - Αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα Facebook Twitter
0

Συνελήφθη αργά τη νύχτα της Παρασκευής ο οδηγός του βυτιοφόρου που ανετράπη κάτω από γέφυρα στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Ο οδηγός ωστόσο νοσηλεύεται στο νοσκομείο Κορίνθου, μετά το τροχαίο, επομένως, ο εισαγγελέας ενημερώθηκε από την αστυνομία και με προφορική εντολή του, άφησε ελεύθερο τον άντρα, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου, στο ραδιόφωνο του Σκάι. 

Από την Πυροσβεστική που διενεργεί την προανάκριση έχει οριστεί και ειδικός πραγματογνώμονας που θα διερευνήσει το συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής το βυτιοφόρο ανετράπη στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου και ανεφλέγη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μεγάλη φωτιά με ισχυρές εκρήξεις. Η κυκλοφορία διακόπηκε επί ώρες και πολλοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και στα δύο ρεύματα. Από το θερμικό φορτίο, υπέστη σοβαρές ζημιές η γέφυρα της παλαιάς εθνικής οδού, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η κατεδάφισή της, πάνω από το ρεύμα προς Κόρινθο. Οι εργασίες κατεδάφισης ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου και ως εκ τούτου, το ρεύμα προς Κόρινθο παραμένει κλειστό. Η τροχαία προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέσω αντιδρόμησης και εκτροπής, προκειμένου να διευκολύνει την κίνηση των οχημάτων, που αναμένεται αυξημένη λόγω και των Ευρωεκλογών.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM