Ανδραβίδα: Προσήχθη κι εξετάζεται 60χρονος για την τετραπλή ανθρωποκτονία

Ανδραβίδα: Προσήχθη κι ανακρίνεται 60χρονος για την τετραπλή ανθρωποκτονία Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας εντοπίστηκε στην Πάτρα ο 60χρονος ο οποίος προσήχθη και εξετάζεται στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην Ανδραβίδα της Ηλείας, με θύματα τα μέλη τετραμελούς οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος εντοπίστηκε τις βραδινές ώρες χθες Παρασκευή σε περιοχή της Ηλείας και αμέσως τέθηκε υπό παρακολούθηση από την αστυνομία.

Στην συνέχεια αστυνομικοί ακολουθούσαν το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια της διαδρομής του προς την Πάτρα, ενώ παράλληλα είχαν κινητοποιηθεί άλλες αστυνομικές δυνάμεις.

Όταν ο 60χρονος έφθασε στην Πάτρα, κατευθύνθηκε προς την λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.

Στο ύψος του παμπελοποννησιακού σταδίου, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος και τον προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ