Άνδρος: Σε ύφεση η φωτιά, συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Άνδρος: Σε ύφεση η φωτιά, συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Σε ύφεση είναι η φωτιά που καίει από το πρωί σε χαμηλή βλάστηση στην Άνδρο, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική.

Η φωτιά εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές της Κυριακής στην περιοχή Ρέματα και για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε νωρίτερα τόσο αυτό το χωριό, όσο και το Ατένι.



Πλέον, το πύρινο μέτωπο είναι σε ύφεση, αλλά συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή.



Συγκεκριμένα, εκεί επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΑΚ, ενώ από αέρος συνδράμουν τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.



Στο μεταξύ, μεικτό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας διερευνά τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM