Απεργίες και στα ταξί από τη Δευτέρα

Απεργίες και στα ταξί από τη Δευτέρα Facebook Twitter
1

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες θα πραγματοποιούν από τη Δευτέρα οι ιδιοκτήτες ταξί καθώς άρθρο του νέου μνημονίου απελευθερώνει την εναλλακτική αγορά ειδικής μίσθωσης, δηλαδή μίνι βαν και λιμουζίνες. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία «με τη γνωστή συνταγή του απόλυτου αιφνιδιασμού, το υπουργείο ενημέρωσε σήμερα αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου ότι στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προς ψήφιση την ερχόμενη Τετάρτη περιέχεται άρθρο που ουσιαστικά αφαιρεί μέρος του μεταφορικού μας έργου». Ουσιαστικά οι ιδιοκτήτες ταξί κατηγορούν την κυβέρνηση ότι ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων  για «υποκλοπή του μεταφορικού μας έργου.» 

«Σε καμιά περίπτωση δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 5 το πρωί ξεκινάμε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, ξαναβγαίνουμε στους δρόμους κι ο Θεός ...των τουριστικών χορηγών ας βάλει το χέρι του», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ.



1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια