Αρκουμανέας: Μόνο το 4% των θανόντων από κορωνοϊό είχε εμβολιαστεί

Αρκουμανέας: Μόνο το 4% των θανόντων από κορωνοϊό είχε εμβολιαστεί Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Από τους θανάτους που έχουν καταγράφει από κορωνοϊό, μόνο το 4% άφορα ασθενείς που είχαν κάνει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου ανέφερε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας.

«Αυτό που βλέπουμε ξεκάθαρα είναι ότι για τους 60+ και για τους 80+, που είναι οι ομάδες που μας ενδιαφέρουν, λιγότερο από το 4% από τους συνολικούς θανάτους και από όσους έχουν νοσήσει σοβαρά είχαν εμβολιαστεί τουλάχιστον με μια δόση. Υπάρχει ένα ποσοστό που είχαν το δικαίωμα να πάνε να εμβολιαστούν και δεν πήγαν», ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Αρκουμανέας προανήγγειλε, επίσης, καμπάνια που θα αναφέρεται στους ανθρώπους που μπορούν να εμβολιαστούν και δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα. 
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ