ΑΤΜ…γάλακτος στη Λάρισα

ΑΤΜ…γάλακτος στη Λάρισα Facebook Twitter
3

Τα πρώτα ΑΤΜ που τροφοδοτούν τον κόσμο με…γάλα έκαναν την εμφάνιση τους στη Λάρισα, σε μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοβουλία των συνεταιρισμών της περιοχής.

Ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων Θεσσαλίας - Πιερίας, προχωρά στην εγκατάσταση αυτόματων πωλητών, από τους οποίους οι καταναλωτές θα μπορούν όλο το 24ωρο να προμηθεύονται φρέσκο παστεριωμένο γάλα και μάλιστα σε αρκετά ελκυστική τιμή.

Το γάλα δεν είναι συσκευασμένο αλλά χύμα, με παραγωγή πριν από μερικές ώρες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το βάλουν σε μπουκάλια που πωλούνται σε διπλανό μηχάνημα, γυάλινα ή πλαστικά, ή ακόμη και να το παίρνουν σε μπουκάλια που θα φέρνουν από το σπίτι τους.

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», οι τιμές των μπουκαλιών είναι 0,20 ευρώ το πλαστικό μιας χρήσης και 0,50 ευρώ το γυάλινο, πολλών χρήσεων μπουκάλι ενώ η τιμή του γάλακτος είναι 90 λεπτά το λίτρο.

Αυτά τα ΑΤΜ γάλακτος είναι πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα, υπάρχουν όμως εδώ και χρόνια σε άλλες χώρες, όπως η Ρωσία.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Περασα απο εκει χτες το απογευμα 2 φορες και υπηρχε ουρα ισως και 50 ατομων, και τις δυο φορες.Ενα μεγαλο μπραβο στους συνεταιριστες απο μενα,που επιτελους εκαναν κατο πρωτοποριακο. Και σιγα σιγα να τελειωνουμε και με τα καρτελ, ας ειναι το γαλα μια αρχη.