Βαρβάκειος: Προσήχθη ύποπτος για τη δολοφονία της 60χρονης

Βαρβάκειος: Προσήχθη ύποπτος για τη δολοφονία της 60χρονης Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ένας ύποπτος ταυτοποιήθηκε και προσήχθη από την αστυνομία για την υπόθεση δολοφονίας μιας 60χρονης γυναίκας απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά. 

Η γυναίκα είχε βρεθεί μαχαιρωμένη απέναντι από την αγορά της Βαρβακείου, στο κέντρο της Αθήνας, με την αστυνομία να ερευνά τα αίτια της δολοφονίας. Η γυναίκα που είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών δέχθηκε πέντε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η αστυνομία θεωρεί πως η 60χρονη έπεσε θύμα ληστείας και επειδή αντιστάθηκε δέχθηκε τα θανατηφόρα χτυπήματα από έναν άγνωστο καθώς στο σημείο εντοπίστηκε κομμένο το λουράκι της τσάντας της. Η ΕΛΑΣ αναζητούσε οπτικό από τις κάμερες ασφαλείας από τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ