Βία ανηλίκων: Συμπλοκή με τραυματίες στα Ιωάννινα - Ένοπλη ληστεία στην Αλεξανδρούπολη

Βία ανηλίκων: Συμπλοκή με τραυματίες στα Ιωάννινα - Ένοπλη ληστεία στην Αλεξανδρούπολη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Δύο νέα περιστατικά βίας ανηλίκων, με δράστες και θύματα παιδιά, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.  

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο κέντρο των Ιωαννίνων, μετά τη συμπλοκή τεσσάρων ανηλίκων που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εμπλεκομένων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, καθώς έφεραν τραύματα από μαχαίρι, ο ένας στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος στο πόδι. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ -όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης- ένας από τους εμπλεκόμενους έχει προσαχθεί.

Στην Αλεξανδρούπολη, δύο ανήλικοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης (12/3) ληστεία εις βάρος άλλων παιδιών. Οι ανήλικοι δράστες με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο από δύο επίσης ανήλικους.Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο εκ των τριών δραστών και δύο εκ των γονέων τους καθώς στη δικογραφία περιλαμβάνεται το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανήλικου σε βάρος των κηδεμόνων τους. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM