Δεκτή η παραίτηση του αντιπροέδρου ΣτΕ που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών

Δεκτή η παραίτηση του αντιπροέδρου ΣτΕ που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Δεκτή έγινε από το υπουργείο Δικαιοσύνης η παραίτηση από το Συμβούλιο της Επικρατείας του Αντιπροέδρου που κατηγορείται πως εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών.

Ο ίδιος είχε υποβάλλει την περασμένη Παρασκευή την παραίτησή του η οποία με προεδρικό διάταγμα της 6ης Δεκεμβρίου 2021 που
εκδόθηκε στην Αθήνα μετά από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τα άρθρα 58 και 59 τουΚώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών (κυρωτικός νόμος 1756/1988, Α’35), έγινε δεκτή. 

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, αξιωματικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν κάνει έλεγχο σε νεαρά άτομα, μετά από ενημέρωση κατοίκων, και στην κατοχή τους είχε βρεθεί μικροποσότητα κοκαΐνης. Όταν τους ρώτησαν από πού τα προμηθεύτηκαν, εκείνοι ισχυρίστηκαν ότι τα πήραν από ένοικο της πολυκατοικίας και υπέδειξαν τον εν λόγω δικαστικό λειτουργό.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς στο σπίτι όπου διέμενε ο δικαστικός και, σύμφωνα με την «Καθημερινή» βρέθηκαν υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας σε ένα μπουκάλι.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία που έχει διαβιβαστεί στις δικαστικές αρχές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γιατρός της Σερίφου που έδωσε τα πάντα, μέχρι που δεν άντεξε άλλο

Οπτική Γωνία / Ο γιατρός της Σερίφου που έδωσε τα πάντα, μέχρι που δεν άντεξε άλλο

Ο Θανάσης Κοντάρης ήρθε από τη Σουηδία για να συμβάλει στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στις Κυκλάδες, μετέτρεψε την κλινική της Σερίφου σε μια πρότυπη μονάδα, αλλά αναγκάστηκε να φύγει ξανά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ