Δεύτερη σύλληψη για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Χαλκίδα- 27χρονος που εντοπίστηκε στην Κρήτη

Δεύτερη σύλληψη για τη δολοφονία του επιχειρηματία στη Χαλκίδα- 27χρονος που εντοπίστηκε στην Κρήτη Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Αστυνομικοί συνέλαβαν στην Κρήτη τον δεύτερο εμπλεκόμενο στην υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία στη Χαλκίδα.

Υπενθυμίζεται ότι τον 51χρονο επιχειρηματία είχε βρει νεκρό στο σπίτι του η αδελφή του, στις 12 Νοεμβρίου. Αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο Σύριο να κινείται σε δρόμο στο χωριό Μεσαρά, στην Κρήτη, όπου είχε βρει καταφύγιο.

Έπειτα από έλεγχο που έκαναν στον ίδιο αλλά στο σπίτι που διέμενε, πιστοποιήθηκε ότι πρόκειται για τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας του 51χρονου στη Χαλκίδα.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε και κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο του Ηρακλείου, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται η μεταγωγή του στη Χαλκίδα, όπου θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Το Σάββατο συνελήφθη για την υπόθεση στην Ολλανδία ένας 46χρονος Σύριος, μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα που είχε εκδοθεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Ελλάδα / Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού στη Λέσβο – Κάνουν λόγο για δολοφονία οι γονείς του

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι ο γιος τους έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κάνουν λόγο και για προηγούμενες απειλές κατά της ζωής του και της συζύγου του
LIFO NEWSROOM