Ψάρια, θαλασσινά και παραδοσιακούς κολοκυθοκεφτέδες γεύτηκαν μεταξύ άλλων οι υψηλοί προσκεκλημένοι του οίκου Dior μετά το πέρας του ντεφιλέ στο Καλλιμάρμαρο.
Λίγες μόνο ώρες μετά την λαμπερή βραδιά στο Καλλιμάρμαρο, όλα τα βλέμματα παραμένουν στην Ελλάδα και στην λιτή και εντυπωσιακή απεικόνιση της χώρας, μέσα από την επίδειξη του γαλλικού Οίκου.
Ανάλογες εντυπώσεις άφησε και το μενού που ακολούθησε στο πάρτι που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Εναρμονισμένο με τις αέρινες δημιουργίες που είχαν απολαύσει οι διάσημοι καλεσμένοι, το δείπνο που ακολούθησε στο Ζάππειο Μέγαρο δια χειρός, σύμφωνα με πληροφoρίες του Τάσου Μαντή, άφησε επιπλέον γεύση Ελλάδας.
Μπακαλιάρος με λάδι πεύκου, μαγιάτικο με στρείδι, πράσινη φράουλα και μούσμουλο, γαρίδες με καπνιστό ταραμά και κέδρο, αλλά και παραδοσιακοί κολοκυθοκεφτέδες ήταν μεταξύ των εδεσμάτων.
Οι καλεσμένοι γεύτηκαν επίσης παραδοσιακό αρνί με μελιτζάνα και αγκινάρα και μοσχάρι με λευκά φασόλια από τη Λήμνο ενώ το απολαυστικό δείπνο έκλεισε με ρυζόγαλο με μπισκότο και μαρμελάδα βερύκοκο.
Φωτογραφίες από τα παρασκήνια αλλά και την φωτογράφηση που ακολούθησε έχουν κατακλύσει τα social media.