Live

Δυο ανήλικοι 14 και 15 ετών ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια

Δυο ανήλικοι 14 και 15 ετών ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια Facebook Twitter
3

Δεν έλειψαν ούτε φέτος τα «παραδοσιακά» επεισόδια για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τα οποία και ξεκίνησαν αμέσως μετά την πορεία την Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας με απολογισμό εκατοντάδες μολότοφ και οδομαχίες, 25 προσαγωγές (μέχρι και τα μεσάνυχτα) και τον γνωστό κλεφτοπόλεμο στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με το Έθνος, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και δύο παιδιά ηλικίας 15 και 14 ετών, ενώ την συντριπτική πλειονότητα να αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και κάποιοι πλημμεληματικού. Στους συλληφθέντες συγκαταλέγονται ακόμα δύο Σύριοι κι ένας Αλγερινός.

Σημειώνεται ότι οκτώ άτομα συνελήφθησαν μετά από πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη.

Τέλος, τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν στις χθεσινές «οδομαχίες», με τον ένα να νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με εγκαύματα στο χέρι.

3

Live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Ελλάδα / Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Η δικηγόρος Δέσποινα Σβερώνη, που είχε διατελέσει βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του δολοφόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου
LIFO NEWSROOM