Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στον Βόλο

Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στον Βόλο Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, που έγινε λίγο μετά τις 8 σήμερα το πρωί στο δρόμο Βόλου – Ν. Αγχιάλου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το τροχαίο δυστύχημα δικύκλου με Ι.Χ. αυτοκίνητο, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας άνδρας 67 περίπου ετών και μία γυναίκα αγνώστων για την ώρα λοιπών στοιχείων που επέβαιναν στο δίκυκλο.

Μεταφέρθηκαν με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Βόλου. Ο δρόμος έκλεισε από την Τροχαία και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μέσω Αλυκών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, Magnesianews.gr


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Ελλάδα / Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Αρχαία Ολυμπία, όπου 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της για επίθεση και απειλές. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αρχές και την δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM