Δύο ξεχωριστές αιτήσεις στο δήμο Αθηναίων για το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος

Δύο ξεχωριστές αιτήσεις στο δήμο Αθηναίων για το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου ( Konstantinos Tsakalidis / SOOC)
0

Δύο ξεχωριστές αιτήσεις για την παροχή άδειας χρήσης της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου για το συλλαλητήριο έχουν κατατεθεί στον δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, κατά την πρώτη συνάντηση, που είχε με τους φορείς αυτούς η αρμόδια αντιδήμαρχος, Νέλλη Παπαχελά, στο Δημαρχείο δεν κατέστη δυνατή συμφωνία μεταξύ τους για την παροχή μίας άδειας.

Αν και στη συνάντηση που έχει προγραμματισθεί για αύριο δεν υπάρξει αποτέλεσμα, τότε η άδεια θα δοθεί με κλήρωση.

Η μια αίτηση έχει υποβληθεί από τον Δημήτριο Μιχάκη, ο οποίος κατά δήλωσή του εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», την «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι μωμόγεροι».

Η δεύτερη από τη «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού - Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας για σεισμό στη Μιανμάρ: Το σενάριο οι νεκροί να φτάσουν τις 50.000 έως και 100.000 είναι υπαρκτό

Ελλάδα / Λέκκας για σεισμό στη Μιανμάρ: Το σενάριο οι νεκροί να φτάσουν τις 50.000 έως και 100.000 είναι υπαρκτό

«Έχουμε μια “πανσπερμία” τεκτονικών πλακών στην περιοχή. Η Μιανμάρ βρίσκεται στο όριο δύο μεγάλων πλακών, με έντονη σεισμικότητα και υψηλή επικινδυνότητα για ισχυρά σεισμικά φαινόμενα»
LIFO NEWSROOM