Ειρήνη Μουρτζούκου: «Η μάνα μας είναι αυτή που πάντρεψε την αδελφή μου με έναν»

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Η μάνα μας είναι αυτή που πάντρεψε την αδελφή μου με έναν» Facebook Twitter
Ειρήνη Μουρτζούκου / EUROKINISSI
0

Ελεύθερη αφέθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου, μετά την απολογίας της στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η δίκη της Ειρήνης Μουρτζούκου αναβλήθηκε για τις 28 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προκειμένου να βρεθούν νέες αποδείξεις. Σημειώνεται πως κατά την έξοδό της από την Ευελπίδων, η δικηγόρος της είπε στους ρεπόρτερ πως η 24χρονη δεν θα ξανακάνει δηλώσεις στα media, είτε προφορικά, είτε τηλεφωνικά, είτε σε πάνελ εκπομπών.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου επιμένει στην αθωότητά της, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ποτέ δεν κατονόμασε το άτομο που την μήνυσε ως βιαστή της. «Δεν κατονόμασα ούτε φωτογράφισα τον συγκεκριμένο που με μήνυσε. Είπα μόνο ότι είναι συγγενικό μου πρόσωπο. Θα του πω συγγνώμη αν πίστεψε ότι είπα γι’ αυτόν. Ας ζητήσει η δικηγόρος μου τεστ DNA για να πάμε παρακάτω», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες του Live News.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα του μικρού Παναγιώτη είναι στο πλευρό της. «Όταν χθες, έφτασα στην Ευελπίδων είδα την αδερφή της μητέρας του Παναγιωτάκη απέξω. Είχε έρθει να με δει. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα «με πήγαν εισαγγελέα. Δεν θα έχω τηλέφωνο» κι εκείνη μου είπε «κάνε υπομονή, όλα καλά θα πάνε». Με έχουν βγάλει δολοφόνο χωρίς να υπάρχει κάτι εναντίον μου», ανέφερε.

Παράλληλα, η Ειρήνη Μουρτζούκου τοποθετήθηκε και στα δημοσιεύματα για τα σύμφωνα συμβίωσης, ξεκαθαρίζοντας πως «όσο για τις απάτες με τους γάμους, η μάνα μας είναι αυτή που πάντρεψε την αδελφή μου με έναν, ο οποίος μετά εξαφανίστηκε». 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ