Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια Facebook Twitter
0

Για σημαντική επιδείνωση του καιρού από αύριο από τα βορειοδυτικά, με βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πολύ ισχυρούς ανέμους προειδοποιεί με έκτακτο  δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων η ΕΜΥ.


Πιο αναλυτικά:

-Τη Μεγάλη Τετάρτη (16-4-2014) ισχυρές βροχές και καταιγίδες που είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλάζι και πολύ ισχυρούς άνεμους προβλέπονται στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία. Τα έντονα φαινόμενα γρήγορα θα επεκταθούν σε όλη τη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, μετά το μεσημέρι στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Χιόνια θα πέσουν από το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας (κυρίως της δυτικής) και της δυτικής Στερεάς (πάνω από τα 1.200 μετρά)

-Τη Μεγάλη Πέμπτη (17-4-2014) στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν κατά διαστήματα να είναι τοπικά ισχυρές. Τα έντονα φαινόμενα της παραγράφου 1 θα επηρεάσουν την υπόλοιπη χώρα βαθμιαία όμως στη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα εξασθενήσουν. Χιόνια στα ορεινά (πάνω από τα 1100 μετρά)

-Τη Μεγάλη Παρασκευή (18-4-2014) ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί με περαιτέρω εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες στις περισσότερες περιοχές εκτός από την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου όπου είναι πιθανό να εκδηλώνονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά (πάνω από τα 1.100 μέτρα).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM