Ένοπλη ληστεία με ομηρία σε τράπεζα της Λάρισας

Ένοπλη ληστεία με ομηρία σε τράπεζα της Λάρισας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε τράπεζα στον Αμπελώνα Λάρισας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν στην τράπεζα και υπό την απειλή όπλου απαίτησαν τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.

Αφότου πήραν τα χρήματα, τα οποία υπολογίζονται σε περίπου 170.000 ευρώ, έφυγαν παίρνοντας μαζί τους ως όμηρο τη διευθύντρια του υποκαταστήματος, την οποία ωστόσο άφησαν ελεύθερη σε απόσταση λίγων μέτρων.

Την ώρα εκείνη μάλιστα στο υποκατάστημα υπήρχαν πελάτες της τράπεζας, οι οποίοι έντρομοι παρακολουθούσαν την εν εξελίξει ληστεία. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Ελλάδα / Ενδοοικογενειακή βία στην Αρχαία Ολυμπία: 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της

Σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Αρχαία Ολυμπία, όπου 30χρονη γυναίκα καταγγέλλει τον αδελφό της για επίθεση και απειλές. Η υπόθεση εξετάζεται από τις αρχές και την δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM