Επεισοδιακή σύλληψη μετά από καταδίωξη κλεμμένου ΙΧ στη Θεσσαλονίκη

Επεισοδιακή σύλληψη μετά από καταδίωξη κλεμμένου ΙΧ στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI
0

Δύο νεαροί συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα, «παρά τη σθεναρή αντίστασή τους», σύμφωνα με την αστυνομία, καθώς εντοπίστηκαν να κινούνται με κλεμμένο όχημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο εικοσάχρονοι, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο των αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα. Το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην κίνηση, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Δημητρίου Γούναρη κι οι φερόμενοι ως δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή. Ωστόσο, αστυνομικοί κατάφεραν και τους ακινητοποίησαν και κατέσχεσαν έναν σουγιά, διαρρηκτικά εργαλεία κι ένα κλεμμένο δελτίο ταυτότητας. Οι νεαροί αλλοδαποί, όπως προέκυψε, είχαν διαρρήξει νωρίτερα τρία οχήματα, από τα οποία αφαίρεσαν διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.

Κατά τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών στην πόλη, συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω, κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο, άλλα 11 άτομα, με στόχο την αποτροπή κλοπών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ