Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ

Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ Facebook Twitter
3

Επέμβαση της αστυνομίας έγινε στις 04.20 τα ξημερώματα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο κτήριο και προχώρησαν από την πλάγια είσοδο. Και οι δύο πύλες του ραδιομεγάρου είναι κλειστές.

Πριν από λίγο  έξω από το Ραδιομέγαρο δημιουργήθηκε ένταση καθώς ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους εργαζόμενους και τον κόσμο που βρισκόταν στη λεωφόρο Μεσογείων.

Τέσσερις εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ και αφέθηκαν λίγο αργότερα ελεύθεροι.

Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ Facebook Twitter

Εξω από το κτήριο αρχίζει να συγκεντώνεται κόσμος ενώ τρεις σειρές από ΜΑΤ, εμποδίζουν τους συγκεντρωμένους να πλησιάσουν τις εγκαταστάσεις. Οι εργαζόμενοι καταγγέλουν επίσης ότι έγινε ρίψη χημικών.

Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ Facebook Twitter

Στο σημείο και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Στρατούλης χαρακτήρισε «παράνομη και πραξικοπηματική ενέργεια». Έκανε λόγο για «μαύρη επιχείρηση μέσα στη μαύρη νύχτα» και ανέφερε πως αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή έχει ζητήσει ενημέρωση για την επέμβαση των ΜΑΤ, χωρίς ωστόσο να έχουν βρει ανταπόκριση. «Σαν τους κλέφτες στέλνουν τις δυνάμεις καταστολής να αντιμετωπίσουν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ που δίνουν αγώνα», πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη πράξη των απώθηση των συγκεντρωμένων.

Άγνοια δηλώνει ο Παντελής Καψής

Άγνοια για την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ δήλωσε μιλώντας στον Σκάι, ο Παντελής Καψής, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Στο ertopen.com έχει αναρτηθεί το εξής μήνυμα:

 

Καλούμε όλους τους πολίτες στο Ραδιομέγαρο.
Καλούμε όλους τους πολίτες στα κατά τόπους γραφεία της ΕΡΤ Α.Ε. για να υπερασπιστούμε τη φωνή της Δημοκρατίας!

Τα τελευταία λόγια του δημοσιογράφου της ελληνικής ραδιοφωνίας, την ώρα της επέμβασης των ΜΑΤ:



Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM
Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Ελλάδα / Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια προπόνησης σε σχολή πολεμικών τεχνών στα Χανιά, όταν ο 19χρονος δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από συναθλητή ή συναθλήτριά του
LIFO NEWSROOM