Επίθεση αγνώστων σε καφετέρια κοντά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Επίθεση αγνώστων σε καφετέρια κοντά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου
0

Επίθεση σε καφετέρια κοντά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στους Αμπελόκηπους πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης άγνωστοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η ομάδα αγνώστων που επέβαινε σε μηχανάκια, πέρασε μπροστά από την καφετέρια περίπου στις 12:00 και έσπασε την τζαμαρία.

Το κατάστημα βρίσκεται πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη συμβολή των οδών Τσόχα και Κυριακού.

Επί του παρόντος, είναι σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη:

Ελλάδα / Παπαζάχος για ηφαίστειο Σαντορίνης: «Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα συμβεί»

Οι εκτιμήσεις του καθηγητή σεισμολογίας κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η Παρακολούθηση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης και η Πρόσφατη Σεισμο-Μαγματική Κρίση: Τι έγινε, τι συμβαίνει, τι να περιμένουμε» στο ΑΠΘ
LIFO NEWSROOM