Έτοιμες να επικηρύξουν τον Ξηρό οι ΗΠΑ

Έτοιμες να επικηρύξουν τον Ξηρό οι ΗΠΑ Facebook Twitter
1

Το ενδιαφέρον τους για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού εκδήλωσαν οι ΗΠΑ κατά τη συνάντηση των αξιωματούχων του FBI και της CIA με τον Έλληνα υπουργό Δημόσιας Τάξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή του MEGA στην Ουάσιγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου, στις συζητήσεις επικράτησε το θέμα της τρομοκρατίας στην Ελλάδα και οι Αμερικανοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Ξηρό και τον Μαζιώτη.

Εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη σύλληψη του Μαζιώτη ενώ για τον Ξηρό τόνισαν, σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιγνατίου, ότι θα πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η σύλληψη του.

 «Γι' αυτό τον λόγο δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν η αρμόδια υπηρεσία του State Department επικηρύξει τον Χριστόδουλο Ξηρό με μεγάλο χρηματικό ποσό», σημειώνει ο ανταποκριτής του καναλιού.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM