Έξι μήνες φυλακή στον αρνητή στράτευσης γιό του Γρ. Νιώτη

Έξι μήνες φυλακή στον αρνητή στράτευσης γιό του Γρ. Νιώτη Facebook Twitter
2

Σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 6.000 ευρώ, καταδίκασε σήμερα, για ανυποταξία, το στρατοδικείο Ιωαννίνων, τον γιο τού πρ. αντιπροέδρου της Βουλής, Γρηγόρη Νιώτη, Δημήτρη.

Ο Δημήτρης Νιώτης είναι ολικός αρνητής στράτευσης και είχε υπογράψει το Δεκέμβριο του 2012 σε συλλογική δήλωση ολικής άρνησης στράτευσης, μαζί με 4 ακόμη άτομα.

Καθόλη τη διάρκεια της δίκης, το δικαστικό μέγαρο «πολιορκούσαν» ομάδες αντιεξουσιαστών και φρουρούσαν διμοιρίες των ΜΑΤ.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

σχόλια

1 σχόλια
Αυτή την παρέμβαση στην ελεύθερη βούληση των αντιρρησιών συνειδήσεως,ποτέ δεν την κατάλαβα.Και μην ακούσω τις γνωστές αηδίες για απειλές συνόρων.Υπάρχουν άλλες λύσεις.