Φωτιές σε Δράμα και Πέλλα

Φωτιές σε Δράμα και Πέλλα Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια να κατασβεστούν οι φωτιές που μαίνονται εδώ και αρκετά 24ωρα σε χαμηλή βλάστηση στο Φαλακρό της Δράμας και στο όρος Πάικο της Πέλλας.

Στο Φαλακρό η φωτιά που εκδηλώθηκε από τις 17 Ιουλίου αναπτύσσεται μέσα σε χαράδρες, σε ορεινή δύσβατη περιοχή της Σίτνας, ενώ ξεκίνησε από την περιοχή της Χιονότρυπας και κατευθύνθηκε νοτιοανατολικά νότια προς την πλευρά των Πύργων. Στο σημείο επιχειρούν σήμερα 35 πυροσβέστες με πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν τρία ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Στο όρος Πάικο Πέλλας, στην περιοχή Κρανιά η φωτιά είναι σε εξέλιξη επίσης από τις 17 Ιουλίου το βράδυ και εκδηλώθηκε μετά από σφοδρή καταιγίδα με πολλαπλούς κεραυνούς που έπληξαν την περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν για τρίτη μέρα 21 πυροσβέστες , πεζοπόρα τμήματα, επτά οχήματα της πυροσβεστικής και από αέρος ένα ελικόπτερο.

Εξάλλου σε πλήρη έλεγχο τέθηκε, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε άλσος έξω από την πόλη της Βέροιας. Στο σημείο παραμένουν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM