Γιώργος Σαμπάνης: Τροχαίο για τον τραγουδιστή και τη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή - Βγήκαν σώοι

Γιώργος Σαμπάνης: Τροχαίο για τον τραγουδιστή και τη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή - Βγήκαν σώοι Facebook Twitter
0

Σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη τα ξημερώματα ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή, στον Άλιμο. 

Παρότι το πολυτελές αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό, οι δυο τους βγήκαν σώοι από το όχημα. Το ατύχημα συνέβη περί τις 6 το πρωί, όταν η Mercedes του τραγουδιστή βρέθηκε σε τροχιά σύγκρουσης με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο, στην οδό Αεροπορίας. 

Το αυτοκίνητο του Γιώργου Σαμπάνη κατέληξε τελικα σε κολόνα, αλλά τόσο ο τραγουδιστής και το μοντέλο είναι αμφότεροι καλά στην υγεία τους, όπως και οι γυναίκες που επέβαιναν στο δεύτερο Ι.Χ. 

Σχεδόν αμέσως μετά το τροχαίο, στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, ενώ τελικά απαιτήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των δύο γυναικών στο δεύτερο όχημα. Για να βγουν οι γυναίκες, οι διασώστες αναγκάστηκαν να σπάσουν το παρμπρίζ. 

Κατά πληροφορίες, το ζευγάρι επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη όπου ο τραγουδιστής συμμετείχε σε συναυλία που είχε διοργανωθεί στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM