Χαλάνδρι: Σε «πρωτοφανή κακοτεχνία» ετών οφείλεται η καθίζηση στην Παπανικολή, σύμφωνα με τον δήμο

Χαλάνδρι: Σε «πρωτοφανή κακοτεχνία» ετών οφείλεται η καθίζηση στην Παπανικολή, σύμφωνα με τον δήμο Facebook Twitter
0

«Σε πρωτοφανή κακοτεχνία», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμος Χαλανδρίου, οφείλεται η καθίζηση του οδοστρώματος στην οδό Παπανικόλή.

 

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει ότι «Αγωγός δικτύου του ΟΤΕ ( πρόκειται για το τσιμεντένιο κανάλι που φαίνεται στη φωτογραφία) τέμνεται με αγωγό ομβρίων! 

 

Η πρωτοφανής κακοτεχνία που χρονολογείται αρκετά χρόνια πίσω, δεδομένου ότι έργα ομβρίων δεν έχουν γίνει στην οδό Πανανικολή τις τελευταίες δεκαετίες ενώ και το τσιμεντένιο κανάλι του ΟΤΕ δεν είναι πλέον σε χρήση, όπως βεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ΟΤΕ -που βρέθηκε επίσης σήμερα στο σημείο- είναι αυτή που συντέλεσε με την πάροδο του χρόνου και τις βροχοπτώσεις στην κατακρήμνιση του δρόμου» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Ο αντιδήμαρχος Χαλανδρίου Κώστας Γερολυμάτος, που βρέθηκε επί τόπου, επισήμανε ότι « Η κακοτεχνία στο σημείο, της διασταύρωσης ενός αγωγού ομβρίων με έναν αγωγό δικτύων, είναι αυτή που συντέλεσε, με την πάροδο του χρόνου και τις βροχές, στην αστοχία του αγωγού ομβρίων και στην καθίζηση του οδοστρώματος»

 

«Μετά τη γνωστοποίηση από τον ΟΤΕ ότι το κανάλι του δικτύου του δεν είναι ενεργό, τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής εργάζονται για το γκρέμισμά του. Η Περιφέρεια Αττικής, στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει η οδός Παπανικολή, διαβεβαίωσε το Δήμο Χαλανδρίου ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατό για την αμεσότερη αποκατάσταση της ζημιάς και της κυκλοφορίας στο σημείο.» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κώστας Σημίτης (1936-2025): «Στις αλλαγές προχωράς με συναινέσεις, κόντρα στο ρεύμα»

Ελλάδα / Κώστας Σημίτης (1936-2025): «Στις αλλαγές προχωράς με συναινέσεις, κόντρα στο ρεύμα»

Πολιτικοί και ακαδημαϊκοί που συνεργάστηκαν στενά με τον πρώην πρωθυπουργό επιχειρούν μια αποτίμηση της παρακαταθήκης που άφησε ως μία απ’ τις πιο σημαντικές και πολύπλευρες πολιτικές προσωπικότητες της νεότερης ιστορίας μας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ