Χανιά: Συνελήφθη 22χρονος για βιασμό τουρίστριας από τη Φινλανδία

Χανιά: Συνελήφθη 22χρονος για βιασμό τουρίστριας από την Φινλανδία Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Χειροπέδες σε έναν 22χρονο πέρασαν αστυνομικοί στα Χανιά, μετά από καταγγελία μιας 20χρονης τουρίστριας από την Φινλανδία ότι την βίασε, ενώ εκείνη έκανε διακοπές στο νησί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, η 20χρονη γυναίκα που κατήγγειλε τον φερόμενο βιασμό στην αστυνομία, κατέθεσε ότι γνώρισε τον φερόμενο ως δράστη την Πρωτομαγιά, στο ξενοδοχείο στο οποίο εκείνος εργάζεται ως υπάλληλος.

Έτσι, αντάλλαξαν μηνύματα στα social media και την επόμενη ημέρα το βράδυ, δηλαδή την Τρίτη 2 Μαΐου, συναντήθηκαν σε χώρο του ξενοδοχείου και κατευθύνθηκαν προς την παραλία. 

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, παρέμειναν στο σημείο συνομιλώντας έως τις 1:30 τα ξημερώματα, όταν ο 22χρονος ξαφνικά της όρμησε και με χρήση σωματικής βίας την βίασε. 

Ο νεαρός συνελήφθη και αναμένεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμφυλες ανισότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Η πραγματικότητα σε εκπαίδευση, εργασία και εισοδήματα

Ελλάδα / Έμφυλες ανισότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Η πραγματικότητα σε εκπαίδευση, εργασία και εισοδήματα

Οι γυναίκες στην Ελλάδα υπερτερούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, η ακαδημαϊκή υπεροχή δεν συνοδεύεται από ίσες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο
LIFO NEWSROOM