Χωρίς ρεύμα ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης επειδή χρωστά στη ΔΕΗ 3,5 εκατ. ευρώ

Χωρίς ρεύμα ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης επειδή χρωστά στη ΔΕΗ 3,5 εκατ. ευρώ Facebook Twitter
0

Σε διακοπή της ηλεκτροδότησης στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) στα Χανιά, λόγω των οφειλών που έχουν συσσωρευθεί και ανέρχονται στο σύνολο τους σε 3,5 εκατ. ευρώ προχώρησε η ΔΕΗ. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται το σύνολο των δαπανών για την ηλεκτροδότηση όλων των εγκαταστάσεων του Οργανισμού στην Κρήτη.

 

Η διοίκηση του ΟΑΚ υπέβαλε αίτημα προς τη ΔΕΗ για επανασύνδεση του ρεύματος, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να εκχωρήσει στη ΔΕΗ το σύνολο της κρατικής επιχορήγησης που λαμβάνει για να καλυφθεί η οφειλή, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Λευτέρης Κοπάσης. Μέχρι να συμβεί αυτό, ο ΟΑΚ αιτείται διακανονισμό, ώστε να γίνει πληρωμή του χρέους σε 70 δόσεις των 50.000 ευρώ εκάστη.

 

Την ίδια ώρα, οι οφειλές των πελατών του κυμαίνονται μεταξύ 3 - 4 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων το 60% αφορά σε τρέχοντες λογαριασμούς που αναμένεται να εισπραχθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM