Δύο μήνες μετά την εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια αλλά και για τις δύσκολες ώρες που βιώνει.
Το μοντέλο μίλησε για πρώτη φορά στο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ σχεδόν δύο μήνες αφότου ο Γιάννης Μακρής, ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι δολοφονήθηκε έξω από τη βίλα του στη Βούλα, ενώ επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του.
Οι έρευνες των αρχών για το κίνητρο της δολοφονίας και τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται χωρίς να έχουν δημοσιοποιηθεί σημαντικά στοιχεία μέχρι στιγμής.
«Είμαι χάλια. Έχασα τον άνθρωπό μου. Η Αλεξάνδρα (σ.σ. η κόρη της) είναι χάλια. Είναι έξι χρονών και καταλαβαίνει τα πάντα», πρόσθεσε, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά και η κόρη της.
H Βικτώρια Καρύδα απάντησε και για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάει να ζήσει μόνιμα στην Αυστραλία καθώς φοβάται. Στην Αυστραλία, τον τόπο καταγωγής του επιχειρηματία, έγινε και η κηδεία του.
«Δεν θα φύγω από την Ελλάδα. Γιατί να φύγω από το σπίτι μου; Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Είναι βλακείες αυτά που γράφουν και λένε», δήλωσε.
σχόλια