Η ρωσική φρεγάτα «Ναύαρχος Κασατόνοβ» στον Πειραιά για την 25η Μαρτίου

Η ρωσική φρεγάτα «Ναύαρχος Κασατόνοβ» στον Πειραιά για την 25η Μαρτίου Facebook Twitter
0

Η ρωσική φρεγάτα «Ναύαρχος Κασατόνοβ» του Βόρειου Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας επισκέπτεται το λιμάνι του Πειραιά, από τις 23 έως τις 26 Μαρτίου.

Η επίσκεψη της υπερσύγχρονης ρωσικής φρεγάτας στο λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών με αφορμή την 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Η φρεγάτα «Ναύαρχος Κασατόνοβ» είναι κατηγορίας Ναύαρχου Γκορσκόφ του ρωσικού πολεμικού ναυτικού και το δεύτερο πολεμικό πλοίο της κλάσης αυτής, ενώ είχε επισκεφθεί τη χώρα μας και στις αρχές Φεβρουαρίου. 

Ολόκληρο το πλήρωμα της ρωσικής φρεγάτας εμβολιάστηκε με το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού Sputnik V, διευκρινίζει η ρωσική πρεσβεία.

Ο εξοπλισμός της φρεγάτας «Ναύαρχος Κασατόνοβ», που πήρε το όνομά της από τον ήρωα της Σοβιετικής Ένωσης Vladimir Kasatonov περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εγκαταστάσεις εκτόξευσης πυραύλων cruise Kalibr. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM