Κακοκαιρία Daniel: Εγκλωβισμένοι τουρίστες στη Σκιάθο- Εκατοντάδες στο αεροδρόμιο

Κακοκαιρία Daniel: Εγκλωβισμένοι τουρίστες στη Σκιάθο- Εκατοντάδες στο αεροδρόμιο Facebook Twitter
Φωτ.: Magnesianews.gr
0

Χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel έχουν ανοίξει στις εγκαταστάσεις της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στον Βόλο. 

Συγκεκριμένα, στο στρατόπεδο Γεωργούλα στη Νέα Ιωνία, ήδη φιλοξενούνται περισσότεροι από 60 άνθρωποι που έχασαν το σπίτι τους από την κακοκαιρία Daniel, ενώ υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας για περισσότερα από 150 άτομα. 

Την ίδια ώρα, στη Σκιάθο, με απόφαση της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλίας απαγορεύεται η κίνηση και η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού, καθώς έχει καταστραφεί μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου του νησιού.

Στο νησί παραμένουν εγκλωβισμένοι χιλιάδες τουρίστες και δεν μπορούν να αποχωρήσουν, αφού -λόγω των προβλημάτων- έχουν ακυρωθεί δεκάδες πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» και οι ταξιδιώτες περιμένουν είτε σε ξενοδοχεία είτε στις αίθουσες του αεροδρομίου, όπου πολλοί από αυτούς -πάνω από 500- διανυκτέρευσαν εκεί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM